Platsannonser Visa alla

Front Office Supervisor

Hotel Skeppsholmen

På Hotel Skeppsholmen ska alla känna sig välkomna och väntade, alltid. Vi ser vår personal som familj och våra gäster som gamla vänner som äntligen kommer och hälsar på. Vi tar varje chans vi får att skratta, visa respekt och ge våra gäster en jäkla härlig upplevelse med mycket hjärta. Värdskap, värdskap och värdskap. Allt handlar om värdskap.

Hotellet är en inspirerande blandning av modern design av Claesson Koivisto Rune i en historisk byggnad från 1699. En stilla oas mitt i det myllrande Stockholm city, i stadens konstnärliga mitt med internationella berömdheter som Moderna Museet och Arkitekturmuséet som närmaste grannar. Med ett perfekt läge, härliga rum, välbesökt restaurang och fantastisk personal är Hotel Skeppsholmen ett av Stockholms mest uppskattade hotell.

Som Front Office Supervisor är du en ledare i receptionen och på hotellet. Med ditt engagemang och driv utvecklar och leder du receptionsarbetet framåt för att optimera gästupplevelse samt arbetssituationen för dina kollegor. Det förväntas att du tar ett stort ansvar för att arbetet i receptionen sköts enlig rådande arbetsrutiner och även utvecklar dessa.

Utöver att du ska vara en glad prick med rätt inställning så uppskattar vi om du har följande:
- Erfarenhet från tidigare receptionstjänst
- Goda kunskaper i Opera
- Flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helger. Rullande schema. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillsättning omgående. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person.

Jag ser fram emot din ansökan via mail,
Martin Gunnarsson
Hotellchef
martin@hotelskeppsholmen.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här