Platsannonser Visa alla

Köksmästare

Hotel Skeppsholmen

 

Vi söker en positiv, driven och engagerad person som har ett genuint intresse för matlagning och älskar att leda ett team till framgång. Du har en stor förmåga att ta initiativ och är flexibel för förändringar och vi ser att du trivs i situationer med högt tempo där du kan prioritera och se lösningar. Vi söker dig som trivs i en internationell miljö då vi är stolta över att både våra gäster och kollegor kommer från hela världen. Du bör vara trendmedveten och kreativ och det är viktigt att du har mod att utnyttja detta i ditt arbete. För att lyckas med detta vill vi att du är modig, prestigelös och en fighter, som brinner precis som vi för det svenska matarvet och vill vara bäst.

I vår verksamhet är mötesluncher och festvåningsverksamhet en stor del under hela året och restaurangen är som störst under sommarhalvåret.

Som ledare hos oss ser vi att du vill vara med och förvalta och utveckla vårt kök, dig själv, dina medarbetare, samt att jobba mot våra gemensamma mål. Du har en stor passion för service och vill med ditt sätt att leda inspirera och motivera dina medarbetare att leverera unik service och fantastiska matupplevelser.

I din roll kommer du att utmanas i att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som kräver att prognostisera, planera och bemanna utefter detta. Du kommer att ingå i Hotel Skeppsholmens ledningsgrupp. Arbetstiderna för tjänsten är varierande.

Vad krävs?

Relevant utbildning samt 5-års yrkeserfarenhet från ledande position i liknande typ av verksamhet.

Kunskaper i Officepaketet samt goda kunskaper i svenska (tal och skrift)

Kunskaper i engelska (tal och skrift) samt B-körkort är meriterande.

Du rapporterar till: Vice vd

Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Arbetstid: Dag/kväll/helg

Tillträde och lön: Enlig överenskommelse

Hotel Skeppsholmen är en del an Nobis koncernen och medlemmar i Design Hotels, se mer på www.hotelskeppsholmen.se

Ansökan skickas till: magnus@hotelskeppsholmen.se

 

Ansök här