Platsannonser Visa alla

Hotel Manager

Hotell Mäster Johan i Malmö

Mäster Johan ska ta 1:a plats på Malmös hotellscen, vill du visa vägen?

Visst, vi hade kunnat säga att vi söker en Hotel Manager, vilket blir din officiella titel. Men det skulle inte vara helt sant, våra ambitioner med Mäster Johan gör att tjänsten kommer innefatta så mycket mer än de klassiska sysslorna.

2016 tog vi på ESS Group över anrika Hotel Mäster Johan beläget i Gamla Väster, mitt i hjärtat av Malmö. Nu ska vi ta Mäster Johan från att vara ett fantastiskt hotell till att bli en förtrollande destination. Arbetet med koncept, interiör och design har redan påbörjats. Våra gäster ska känna att de förflyttas till en annan tid och plats så fort de kliver innanför våra dörrar. Vi har en ambition om att hotellet i sig ska vara en lika stark, eller t.o.m. starkare, reseanledning som Malmö stad.

Alla hotell vi på ESS Group tar oss an är hotell vi förälskat oss i, och som vi vill pensionera oss med. För oss är långsiktighet allt och det finns bara ett sätt att lyckas - skapa stamgäster! I det arbetet blir interiör, koncept och design endast hygienfaktorer, det är människorna på hotellet som avgör om vi vinner gästernas förtroende. Här blir ditt arbete med teamet och gästerna oerhört viktigt.

Restaurangbakgrund är minst lika meriterande för tjänsten som en klassisk hotellbakgrund. Mäster Johan skall vara ett hotell med hög puls och livfull atmosfär, det innebär att vår framtida restaurang och bar kommer få en mycket central roll. Samtidigt som tidigare erfarenheter givetvis är intressanta är de långt från avgörande. Om personen som får det ärofyllda uppdraget att tillsammans med oss driva Mäster Johan har växt upp i branschen, eller har en helt annan bakgrund vet vi inte än. Däremot vet vi att denna person kommer att vara professionell, passionerad och lite busig. Det kommer att vara en otroligt driven och kreativ individ som gillar att hålla sig utanför den berömda boxen, samtidigt som det är en stark ledare som värnar om sitt team.

Vidare information om hur du söker tjänsten finner du här: https://work.essgroup.se/jobs/30395-hotel-manager-till-master-johan

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här