Platsannonser Visa alla

Enhetschef till Högskolerestauranger

Hotell & Reseverket, Linköping

Vi har världens viktigaste arbete - tycker vi! Vi ser till att morgondagens ledare, politiker, lärare, ingenjörer, ekonomer, marknadsförare, läkare får en nyttig och bra mat- och fikapaus, varje dag.

I över 45 år har vi på Högskolerestauranger serverat och levererat välsmakande luncher, nybryggt kaffe och bakverk - av de bästa råvarorna, gärna svenska och ekologiska - till företag, myndigheter, universitet och privatpersoner, runt om i Sverige. Med 46 försäljningsställen från Karlskrona till Gävle, kan vi stolt säga att vi idag är en av de mest anlitade aktörerna inom vår bransch. Vi har ca 240 anställda och omsätter 180 mkr per år. Vi värnar om det personliga mötet – när våra gäster uttrycker ’’Det här är dagens bästa stund’’ känner vi mest glädje. Se www.hors.se för mer information

Vår vision
Att ge våra gäster dagens bästa stund

Om rollen
Den vi söker är en erfaren ledare med gedigen erfarenhet av att driva och utveckla restaurang, café-, och fest- och cateringverksamhet. Som Enhetschef för våra verksamheter på Högskolan i Linköping har du personalansvar för 30 medarbetare. Avgörande för att lyckas är att kunna analysera, organisera och skapa långsiktig drift och utveckling. Du förväntas vara med och etablera relationen med leverantörer, uppdragsgivare, gäster samt övrig organisation på ett förtroendefullt sätt samt planera den operativa verksamheten och tillsammans med medarbetarna genomföra insatser för organisationens verksamhet, med budgetansvar och uppföljning mm.

För att kunna driva dina frågor på ett kraftfullt sätt krävs eget engagemang och samverkan med andra enheter inom Högskolerestauranger AB 

Du kommer…
∙ Representera Högskolerestauranger internt och vara ansvarig för att företagets värdegrund, affärsidé och vision levandegörs i    verksamheten gentemot medarbetare och gäster.
∙ Representera Högskolerestauranger externt genom att förstärka restaurangens varumärke som en ledande restauratör och  cateringleverantör.
∙ Ha det totala personalansvaret för enhetens medarbetare med arbetsledning och personalplanering med tillhörande personalvård.
∙ Arbeta aktivt för att få till nya affärer.
∙ Driva verksamheten med utgångspunkt i strategiplanen och i enlighet med centrala riktlinjer.
∙ I ditt coachande ledarskap sprida positivitet av och skapa glädje och gemenskap och inspirera alla framåt.
∙ Vara ansvarig för att säkerställa att gällande hygienföreskrifter och lagar efterföljs.
∙ Ansvara för att enheten följer och genomför koncept och driver utvecklingen framåt.
∙ Ha totalt resultatansvar för enheten med budgetering och resultatrapportering.

Dina kvalifikationer
∙ Du är kreativ och engagerad med en affärsmässig inställning och ekonomisk kompetens för att nå bästa lönsamhet.
∙ Du har goda kunskaper och erfarenhet av restaurangdrift men också mycket fokus på personalens och gästens positiva upplevelse.
∙ Du har god administrativ förmåga.
∙ Du har eftergymnasial ekonomiutbildning.
∙ Du har minst sju års dokumenterad erfarenhet inom restaurangbranschen.
∙ Du har minst fem års dokumenterad ledarerfarenhet gärna kombinerat med relevant ledarutbildning.
∙ Dokumenterad erfarenhet av arbetsmiljöarbete och av livsmedelshygien.
∙ Du har goda kunskaper inom IT, arbetsrätt, kollektivavtalsläsning samt födoämnesallergier.
∙ Du är utåtriktad och har en stark servicekänsla med hög social kompetens.
∙ Du är resultatorienterad och målinriktad.

Övrigt
Huvuddelen av verksamheten bedrivs dagtid, men arbete på kvällar och helger förekommer. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så snart som möjligt. 

För mer information om tjänsten, kontakta Markus Magnell, mail: markus.magnell@hotelloreseverket.com, tel: 072 222 39 36. 

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här