Platsannonser Visa alla

Scandic Östersund Syd

Hotelldirektör

I Östersund händer det alltid något, oavsett när du kommer. Underhållning, sportevenemang och barnaktiviteter. Scandic Östersund Syd är ett av Scandics många fina hotell. Vi har 129 hotellrum, en restaurang (Köksbaren) och flera konferensrum. Alldeles runt hörnet har vi Sveriges största äventyrsanläggning Multichallenge/Boda Borg och äventyrsbadet Storsjöbadet med roliga aktiviteter för hela familjen. Med bil når du enkelt shoppingcentret Lillänge, Odenskogs Industriområde, det vackert belägna Östersunds skidstadion samt våra två arenor. Till Åre/Östersunds flygplats är det bara 20 minuter, flygbussen stannar precis utanför hotellet.

Vi söker en ny hotelldirektör till Scandic Östersund Syd
Scandic Hotels är Nordens största hotellkedja med ca 7000 medarbetare i Sverige. Vår vision är att vara ett nordiskt hotellföretag i världsklass, där det handlar om att leverera en fläckfri upplevelse varje dag för våra gäster, kunder, medarbetare och ägare. Vi tror att en hotellupplevelse handlar om så mycket mer än ett fint rum eller en bra frukost. Det handlar om det där lilla extra så som ett vänligt leende, inbjudande atmosfär och genuin service som gör den totala upplevelsen fantastisk. 

Är du vår nya Hotelldirektör för Scandic Östersund Syd?
Vi söker en stark och trygg ledare med god självinsikt och högt driv.  Du måste vara lyhörd, ha hög integritet och förmåga att skapa  förtroende. Dessutom har du en positiv grundsyn som smittar av sig och inspirerar andra samt brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare. Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal och du leder genom att vara ett föredöme. Du brinner för gästen och att få dem riktigt nöjda samt drivs av att leverera riktigt bra resultat.

Vilken är din roll som Hotelldirektör?
Som Hotelldirektör har du det totala ansvaret för hotellets verksamhet. Du och din ledningsgrupp arbetar tillsammans för att driva hotellet mot uppsatta mål, utveckla verksamheten, arbetssätt och processer utifrån Scandics riktlinjer. Du har ansvaret att driva och utveckla ditt hotell, detta genom att skapa hög kundservice och kvalitet kombinerat med effektiv drift. Som ansvarig för Scandic Östersund Syd förväntas du skapa en arbetsplats där ni tillsammans levererar en gästupplevelse i världsklass. Du är den som skapar nätverk och är Mr/Mrs hotell i Östersund.

Vilken är din bakgrund?
Du har idag en ledande befattning  inom hotellbranschen. I din nuvarande roll har du visat goda sälj-, affärsmässiga och ekonomiska resultat samt är chef över  andra chefer. Du ska ha goda ekonomiska kunskaper, hög kommunikativ förmåga samt behärska engelska i tal och skrift. Vi utgår från att du har eftergymnasial utbildning med relevant inriktning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse.

Kontakt 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Area General Manager  Anders Skönby, på mail: anders.skonby@scandichotels.com

Information om hotellet finner du på www.scandichotels.se. Ansökningarna behandlas löpande varför vi ber dig att söka så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan & CV via länken nedan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här