Platsannonser Visa alla

Vi söker en säljinriktad receptionschef som gillar service och har sinne för affärer!

Jägareförbundet Service AB

 

Vi söker en säljinriktad receptionschef som gillar service och har sinne för affärer!

I hjärtat av Sörmland ligger Öster Malma och vi befinner oss i ett landskap där klövviltet oblygt kliver ut på ängarna. Vi bedriver restaurang, konferens, hotell, vandrarhem, catering, gårdsbutik och slakteriverksamhet. Utöver den fantastiska sörmländska naturen är vår specialitet viltkött från vårt eget slakteri. Vi driver bolaget Jägareförbundet Service AB och är ett av Svenska Jägareförbundet helägt aktiebolag.  

Om rollen:
Som receptionschef ansvarar du för verksamheten i receptionen med allt vad det innebär från den daglig drift till framtida bokningar. Du leder Josefina och Linda som båda har arbetat hos oss i cirka två år. Du är själv schemalagd vissa receptionspass (ca 2 per vecka). I rollen ansvarar du även för sälj- och marknadsaktiviteter både i och utanför huset.
Vi är just nu inne i skedet av att planera för framtidens Öster Malma, och här kommer din roll ha en stor betydelse.

Vem är det vi söker:
Ett måste är att du har god erfarenhet från receptionsdrift. Du har även erfarenhet av försäljning från mötesbranschen och du gillar att göra affärer. Självklart är du van att arbeta med sociala medier. Då restaurangverksamheten är en stor del av vår verksamhet ser vi helst att du även har erfarenhet från detta.

Andra bra egenskaper vi önskar:
Ett kommersiellt tänk och en drivkraft att nå resultat. Utvecklingsorienterad och förmåga att ha ett ”helikopterperspektiv”. Du trivs både med att arbeta i grupp och bidra till teamets framgång,  samt att arbeta självständigt. Strukturerad och målfokuserad.  Snabb men noggrann och ser lösningar för de flesta situationer som kan uppstå.  Positiv energi och ett tydligt ledarskap.

Vi erbjuder:
Ett varierande och självständigt arbete med stort ansvar.
En härlig arbetsmiljö tillsammans med glada kollegor, där alla hjälps åt.
Du ingår i Jägareförbundet Service AB:s ledningsgrupp där du bidrar med engagemang och din kompetens för att utveckla alla delar av Öster Malma.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till annelie.lenksjo@ostermalma.se senast den 30 april.

Frågor? Välkommen att kontakta Annelie Karlsson Lenksjö på 070-819 54 14 eller annelie.lenksjo@ostermalma.se

Läs mer om vår verksamhet på www.ostermalma.se

 

Ansök här