Platsannonser Visa alla

Webb- och sociala medieransvarig

KFUM Central och Best Western Kom Hotel

 

Är du en kreativ kommunikatör som gillar unga människor och service? Har du koll på vad som funkar och inte funkar i sociala medier och hur en webbsida ska organiseras? Om du dessutom har erfarenhet av hotellbransch eller annan servicenäring är du vår drömvikarie. Vi söker en webb- och sociala medieransvarig för ett års vikariat med start i juli. 

Vi erbjuder branschens förmodligen mest omväxlande jobb. Vår kommunikationsavdelning arbetar för två verksamhetsdelar, ungdomsföreningen KFUM Central och Best Western Kom Hotel Stockholm. I jobbet ingår att utveckla och hålla våra webbsidor och sociala medierkanaler levande. Du ansvarar också för genomförandet av Best Westerns och våra egna digitala kampanjer för hotellet, att skicka ut nyhetsbrev till medlemmar och kunder samt stötta hela organisationen i frågor gällande webb och sociala medier. Du besvarar även recensioner och frågor från hotellgäster i sociala medier. Du är en stor del av en liten kommunikationsavdelning där det finns gott om utrymme för att testa sina idéer och att arbeta självständigt under ansvar.

Vi söker dig som har god förmåga att arbeta nära människor och lyssna till olika parters behov. Du är en social och kreativ person som trivs och kan strukturera i en arbetssituation där arbetsuppgifterna är varierande och du verkligen måste kunna hålla flera bollar i luften samtidigt.

Vad ska du kunna:

- Du har ett par års arbetslivserfarenhet inom webb och sociala medier

- Du kan kommunicera professionellt i både tal och skrift på svenska och i viss mån engelska. 

- Du kan arbeta självständigt och driva projekt

- Du kan ett eller flera webbpubliceringsverktyg, t.ex. Wordpress och Episerver.

Dessutom meriterande om du..

- har kunskap om analys i Google Analytics och Facebook Business Manager

- har erfarenhet av hotell eller annan servicenäring, kundtjänst el. liknande

- har föreningskännedom eller är intresserad av ungdomar och idéburen verksamhet

- har grundläggande kunskaper i Photoshop eller InDesign

- filmar och fotar till husbehov.

Om oss - KFUM Central har nära 3000 medlemmar i verksamheter inriktade på idrott, lägergårdsverksamhet, musik och träning. Föreningen äger hotellet som sedan starten 1972 lämnar all sin vinst oavkortat till förningen. Kom Hotel är ett miljöcertifierat och centralt beläget hotell med 143 rum och en konferensavdelning. Inom verksamheten har vi också ett stort gym, ett café och idrottshallar. Det är en stimulerande arbetsplats med många intressanta möten och tillfällen till att lära känna ett brett spektra av människor och få nya upplevelser.

Tjänsten är heltid ett år med start den 1/7 2017 med placering i våra lokaler på Döbelnsgatan i centrala Stockholm. Arbetsplatsen har kollektivavtal.

Du är välkommen med din ansökan senast den 14/5 men gärna tidigare då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka din ansökan till arbete@komhotel.se. Märk din ansökan ”Webb och sociala medieransvarig”. Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Kommunikationsansvarig Corinna Björk corinna@komhotel.se eller 0702-851892. Vid frågor om arbetsplatsen, villkor och avtal, kontakta HR-chef Kea Lagerquist, kea@central.kfum.se eller 073-151 54 14. 

 

 

Ansök här