Platsannonser Visa alla

Restaurangchef

Kitchen & Table, Clarion Hotel Örebro

"The kitchen of Marcus Samuelsson brings the flavors of Manhattan to your table"

Vi söker en Restaurangchef med ett stort hjärta & engagemang som har försäljning och service ut i fingerspetsarna.

Kitchen & Table Örebro/Clarion Hotel Örebro
Välkommen till Kitchen & Table på Clarion Hotel Örebro, i samarbete med kocken Marcus Samuelsson. Marcus Samuelssons matlagning tar smaker från Manhattan och Sverige, blandat med våra egna lokala produkter till våra gäster. Kitchen & Table är en perfekt plats att umgås på över ett glas med dina kollegor eller en avslappnad middagsupplevelse, perfekt för både örebroare och hotellgäster att känna av staden, dess smaker, människor och puls. I baren kan du njuta av cocktails, goda snacks och skön musik i Örebros egna Livingroom. På fredagar är pulsen hög under örebros populäraste after work, alltid med skön musik från hus-DJ:s På lördagar serverar vi brunch - klassiska brunchrätter i vår moderna tappning.

Vi söker nu en erfaren restaurangchef med minst 6 år i branschen. Vi ser att du jobbar i driften samtidigt som du leder arbetet. Du har god erfarenhet av att arbeta med nyckeltal, du kan visa upp goda ekonomiska resultat, men aldrig på bekostnad av våra kvalitetskrav. För dig är det en självklarhet att se försäljning i allt du gör och varje gäst är en möjlighet att skapa fler affärer. Du är som person förutom säljande, rak, ärlig, engagerad, stresstålig, samarbetsvillig, prestigelös och van att lösa problem när de uppstår men har förmågan att strukturera upp ditt arbete och skapa långsiktighet.

Vi ser att du är en social person som vill vara med och utveckla vår restaurang, bar och vårt koncept. Du har passion för service, mat och dryck. Du gillar att arbeta i team och att ha kul på jobbet. Arbetstiderna är varierande med servering av middag i Kitchen & Table och after work och brunch. Du kommer att rapportera till Food & Beverage men samtidigt ha stor möjlighet till självständigt arbete. Vi vill att du som söker har tidigare erfarenhet inom rollen.

Rekrytering kan avslutas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här