Platsannonser Visa alla

Köksmästare Rehab Station

 

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten!

Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

I restaurangen på Rehab Station kommer Sabis att servera frukost, lunch, fika och middag. Restaurangen håller på att byggas och kommer att öppna i juli. Den kommer att vara öppen för alla besökare och ha öppet alla dagar i veckan året om. Vi lagar all mat från grunden med högkvalitativa råvaror. Totalt kommer det att vara ca 10 medarbetare i vårt team. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: Alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är: menyplanering, utbud, inköp, kvalité och att leverera inom de ekonomiska ramarna. Största delen av din dag tillbringar du i köket med matlagning och handledning. Då det är en ny restaurang ansvarar du för att skapa nya rutiner, arbetssätt och relationer.

Det är viktigt för oss att tänka kvalitativt och vi har alltid gästen i fokus. Vi lagar och bakar all mat från grunden och arbetar mycket med närproducerad mat. Du rapporterar till platschefen, är med i ledningsgruppen på enheten och gillar att driva utvecklingen framåt.

Ledare inom Sabis har förmåga att:

Vara förebild

Visa vägen

Involvera & Engagera

Leverera resultat

Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet från arbetsledande position i kök. Har du dessutom varit med att öppna en ny restaurang är det meriterande. Du är bra på att bygga relationer och att skapa team som jobbar mot gemensamma mål. Som person ser vi att du är ordningssam, flexibel, ansvarstagande, glad, kreativ och lösningsorienterad.

Tjänsten är heltid med tillträde ca maj/juni eller efter överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av driftschef David Viklund 070-5451720.

Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Ansök här