Platsannonser Visa alla

Säljare med passion för det digitala

Konferenspoolen

Konferenspoolen söker förstärkning i säljteamet
Är du en säljare som har passion för det digitala? Är du en glad och energisk person som gillar fart och fläkt? Vill du bli vår nya lagkamrat i vårt säljteam? Vill du vara med och utveckla Konferenspoolen för framtiden? Är du ambitiös och initiativrik och van att agera "från ax till limpa". 

Du ska ha:
dokumenterad erfarenhet från säljarbete
kunskaper i Adwords och Analytics
erfarenhet av att mäta och utvärdera digitala aktiviteter
social kompetens och älska att göra affärer

Konferenspoolens affärsidé är att hjälpa kunder; företag, myndigheter och organisationer att boka, administrera och genomföra konferenser och event. Våra samarbetspartners är hotell- och konferensanläggningar i hela Sverige. Verksamheten startade 1988 och är en av de ledande aktörerna på marknaden. Se www.konferenspoolen.se 

Nu söker vi dig med bred erfarenhet av att självständigt sälja och marknadsföra med digitala verktyg. Du kommer att ansvara för vår digitala marknadsföring samt sociala medier. Självklart har du arbetat med SEO och länkstrategier och är van att mäta effekten av digitala kampanjer med mera. 

Vi jobbar aktivt med GA och AdWords så erfarenhet av detta är ett krav. Du ansvarar och utvecklar våra nyhetsbrev, följer upp utskick och kampanjer. Att ta fram content och säljande texter för webb och nyhetsbrev är en viktig del i arbetet så självklart behärskar du svenska och engelska obehindrat. 

Du kommer att ansvara för vår webb och vara aktiv i att kontinuerligt utveckla dess innehåll och tjänster. I arbetet kommer du att ha en daglig kontakt med samarbetspartners där du till viss del fungerar som support avseende deras deltagande på vår webb. Eftersom vi är verksamma inom den expansiva besöksnäringen, räknar vi det som en merit om du har erfarenhet från vår bransch. 

Vi har kontor på Grev Turegatan, centralt på Östermalm, mitt i Stockholms city. Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid med 6 månaders provanställning. Vi har kollektivavtal med Unionen. Tjänsten ska tillsättas snarast, så ansökningar behandlas löpande. Endast ansökningar som uppfyller vår kravprofil kommer att behandlas.

Skicka din ansökan och din personliga CV till laisa.hammarberg@konferenspoolen.se  senast den 1 april. 

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
 
 
Ansök här