Platsannonser Visa alla

Hovmästare

Krusenberg Herrgård

 

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten!

Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

Krusenberg Herrgård med anor från 1600-talet är vackert beläget på en udde vid Mälarens strand, 15 min söder om Uppsala och 25 min från Arlanda. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, spa, bröllop och festvåning. På Krusenberg Herrgård finns 59 rum samt en bröllopssvit. Vi är ca 23 medarbetare i vårt team som alla jobbar för att våra konferens-, weekend- och spagäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.krusenbergherrgard.se

Vi söker en hovmästare till vår restaurang på Krusenberg Herrgård som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Du ansvarar för arbetsledning och planering av matsalsarbete samt säkerställer att rutiner följs. Du har kassaansvar samt verkar för att våra kvalitets- och försäljningsmål nås.

Har du arbetat i servisen i några år och vill ta steget vidare som hovmästare? Vi söker dig som har arbetat på restaurang i liknande verksamhet (med konferens och bröllop) alternativt om du har arbetat med á la carte inom krogvärlden. Du har ett brinnande intresse för service, mat och vin. Samt talar god svenska.

Du har en glad och positiv personlighet. Som person är du lyhörd för gästernas behov. Du är prestigelös och rycker in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Krusenberg Herrgård och jobbar över gränserna.

Dina arbetstider är varierande dagtid, kvällar och helger. Tillgång till körkort och bil behövs.

Vid frågor om tjänsten kontakta restaurangchef Robin Eliason tel: 073-9844855.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

 

Ansök här