Platsannonser Visa alla

Food & Beverage Manager

Leo´s Lekland

Leo´s Lekland är inne i en expansiv fas och vi vill nu förstärka vårt team med en affärsdriven och självgående Food & Beverage Manager.
Vi söker dig som vill bygga upp och utveckla vårt restaurangkoncept på samtliga lekland i 4 länder men inom kort även på nya marknader.
I dag står F&B för ca 40% av omsättningen. 

Om oss
Leos Lekland är idag Nordens största Leklandskedja med över 40 inomhuslekland i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi har skapat en mötesplats för familjer där de kan leka, hoppa och busa tillsammans, äta gott och umgås. Helt enkelt ha jättekul! Vi är i en expansiv fas och har som mål att fördubbla antalet lekland till 2020, det innebär att etablera 6-8 nya lekland årligen och här kommer du in i bilden. Vi behöver helt enkelt dig för att stärka upp vårt team och nå vårt mål. 

Arbetsuppgifter
Du kommer som Food & Beverage Manager att ansvara för utveckling och uppbyggnad av våra restaurangenheter i samtliga 4 länder. Du erbjuds en tjänst med spännande strategiska och operativa utmaningar. I linje med våra visioner arbetar du med att säkerställa koncept och kvalitet på all mat & dryck genom att se över tex utbud, prissättning och inköp. En viktig uppgift är också att säkerställa servicenivån genom logistik och processer för att skapa ett effektivt flöde från beställning till servering. Du arbetar också med intäkts- och kostnadsanalys med fokus på ökad omsättning och lönsamhet. Du har ett mycket nära samarbete och dialog med drift- och platschefer men också med andra funktioner såsom inköp, ekonomi och marknad. Du förstår betydelsen av att utbilda och kommunicera internt så att alla jobbar mot våra gemensamma mål och visioner.

Du rapporterar till COO och ingår i driftledningsgruppen. Tjänsten som Food & Beverage Manager är placerad på vårt kontor i Stockholm. Totalt arbetar här ca 10 personer. 

Din profil och bakgrund
Vi söker dig som har en gedigen bakgrund, gärna 8-10 år som Food & Beverage Manager eller annan ledande driftsroll. Du har arbetat inom fastfood, hotell eller restaurang med koncept och kedjedrift. Vi ser också att du har haft ett ansvar för flera enheter med geografisk spridning. Har du dessutom erfarenhet från övriga nordiska länder är det ett plus. Meriterande är akademisk bakgrund inom t.ex. ekonomi, hospitality eller liknande utbildning. Som person är du affärsmässig, drivs av försäljning och resultat samtidigt som du har ett högt kvalitets- och servicefokus. Du är självgående samtidigt som du har lätt för att samarbeta. Du är en stark ledare som har lätt för att kommunicera och engagera din omgivning. Du förstår vikten av att arbeta strukturerat och metodiskt och gillar att skapa flöden och processer. Slutligen är du en person som drivs av utveckling och utmaningar och är inte rädd för att kavla upp ärmarna. 

Vill du jobba på en arbetsplats som präglas av lojalitet, engagemang, omtanke och samarbete? Är du redo för spännande utmaningar i ett växande bolag? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss på Leo´s Lekland! 

Välkommen med din ansökan senast den 27 okt 2017. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10

Leo’s Lekland grundades 2006 av Joakim Gunler och Jonas Rönnqvist och har sitt huvudkontor i Luleå. Leo’s Lekland har över 1 500 anställda. När bolaget startade 2006 ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen med säkerhet, renlighet och service i första rummet.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 

 
Ansök här