Platsannonser Visa alla

Inköpsansvarig

Leo´s Lekland

Leo´s Lekland är inne i en expansiv fas och vi vill nu förstärka vårt team med en operativ och driven Inköpsansvarig. Vi söker dig som vill vara med att bygga upp och etablera koncernens inköpsfunktion i samtliga 4 länder.

Om oss
Leos Lekland är idag Nordens största Leklandskedja med över 40 inomhuslekland i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi har skapat en mötesplats för familjer där de kan leka, hoppa och busa tillsammans, äta gott och umgås. Helt enkelt ha jättekul! Vi är i en expansiv fas och har som mål att fördubbla antalet lekland till 2020, det innebär att etablera 6-8 nya lekland årligen och här kommer du in i bilden. Vi behöver helt enkelt dig för att stärka upp vårt team och nå vårt mål.

Arbetsuppgifter
Som Inköpsansvarig kommer du tillsammans med ekonomichefen att ansvara för uppbyggnaden av vår nya inköpsfunktion. Tjänsten omfattar samtliga inköp i koncernen men mat & dryck står för den största delen. Du erbjuds en tjänst med spännande strategiska och operativa utmaningar. Total inköpsvolym ligger idag på ca 200 MSEK som förväntas öka i takt med expansionen.

Du kommer att ansvara för inköp och logistik, vara med vid implementeringen av kompletta lager och inköpssystem, ta fram statistik och analyser för upphandling, ta in offerter, sköta kontakten med underleverantörer samt delta vid upphandlingar och förhandlingar. Vidare kommer du även att ansvara för uppbyggnad av rutiner, jobba med prisuppföljningar samt se över kostnadsposter. Arbetet spänner över samtliga 4 länder. Du rapporterar direkt till ekonomichefen. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Stockholm. Totalt arbetar här ca 10 personer. För dig som har rätt driv och engagemang finns på sikt goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen. Ambitionen är att på sikt utöka inköpsfunktionen. 

Din profil och bakgrund
Vi söker dig som har goda ekonomiska kunskaper och vi ser gärna att du har en akademisk bakgrund inom ekonomi eller inköp. Vi ser gärna också att du har arbetat minst fem år med liknande arbetsuppgifter och meriterande är erfarenhet från mat & dryck med inköp/upphandling för fler än en enhet.  Har du dessutom erfarenhet från övriga nordiska länder är det ett plus. Som person är du affärsmässig, drivs av resultat och har ett högt kostnadsfokus. Du är van att förhandla, har lätt för att samarbeta samt att skapa långsiktiga relationer. Du är självgående och har förmågan att driva på dina egna processer. Samtidigt förstår du vikten av att arbeta strukturerat och metodiskt. Du gillar utveckling och utmaningar och är inte rädd för att kavla upp ärmarna. Har du byggt upp liknande inköpsfunktion tidigare är det meriterande. 

Vill du jobba på en arbetsplats som präglas av lojalitet, engagemang, omtanke och samarbete?

Är du redo för spännande utmaningar i ett växande bolag? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss på Leo´s Lekland! 

Välkommen med din ansökan senast den 27 okt 2017. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. 

För ytterligare information vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10.

Leo’s Lekland grundades 2006 av Joakim Gunler och Jonas Rönnqvist och har sitt huvudkontor i Luleå. Leo’s Lekland har över 1 500 anställda. När bolaget startade 2006 ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen med säkerhet, renlighet och service i första rummet.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här