Platsannonser Visa alla

Kulinariskt ansvarig

Ligula Hospitality Group

Vid de flesta av våra hotell finns en restaurang eller en bar - eller både och. De drivs under olika koncept, men alltid med samma ledstjärna: kvalitet och bra råvaror. För att kunna utvecklas och bli ännu bättre söker vi nu en kulinariskt ansvarig för våra koncept. Detta innebär att du är med och utvecklar koncepten, ansvarar för implementeringen och tillsammans med våra chefer ute på hotellen följer upp det kulinariska arbetet. 

Tjänsten är placerad på Drottninggatan i Stockholm. Vi har hotell ifrån Umeå ner till Köpenhamn vilket innebär att det förekommer resor i tjänsten. Mer om oss, våra hotell och restaurangkoncept läser du på https://ligula.se/

Vi ser att du som söker är utbildad kock med flera års erfarenhet av en ledande roll i köket. Du är en god kommunikatör, pedagogisk och har erfarenhet av kalkyler och ekonomin runt mat. Du är resultatinriktad och tycker som vi att kvalitet är a och o. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde: enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av konceptansvarig Anna-Karin Norin, på anna-karin.norin@ligula.se eller 0703-22 50 84.

Sista ansökningsdatum 31/8-2017 intervjuer görs löpande. Ansökan görs antingen på ansokan@ligula.se eller ligula.se/karriar

Mer om oss
Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt som äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver enheter på 16 orter i Sverige och Danmark (Köpenhamn). Hotellverksamheten bedrivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal med Rezidor Hotels driver Ligula även Park Inn-enheterna i Hammarby Sjöstad respektive Malmö. Koncernen har sedan 2015 fördubblat antalet hotell i sin verksamhet från 14 till 30 och expansionen fortsätter. Vi sysselsätter i dagsläget ca 700 anställda omräknad till heltid och omsätter ca 750 Mkr. 

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här