Platsannonser Visa alla

Servitriser/Servitörer, Bartenders, Sommarpersonal

Lilla London, Festvåning på Restaurang Valand

 

Restaurang Valand ABs verksamhet bedrivs i en av Göteborgs mest anrika lokaler för fest och underhållning. Vi bedriver pub, restaurang, nattklubb och festvåning, vilket ger en verksamhet som präglas av mat, dryck och nöje hela året om. Företaget befinner sig i ett expansivt skede och därför behöver vi förstärka vår organisation.

Vi söker:

·         Servispersonal och Bartender på 35h/vecka till Lilla London

·         Sommarpersonal tiden midsommar till slutet av augusti Lilla London

·         Festvåningspersonal för våra olika evenemang och tillställningar.

Vi söker dig som brinner för att varje gäst som besöker oss skall få en minnesvärd upplevelse. Du är flexibel, har nära till skratt och tycker att det är inspirerande att arbeta med service. Utöver det är du professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor och är alltid villig att ge våra gäster lite mer än de förväntar sig.

Vi ser att du som söker har minst 3 års erfarenhet utav arbete inom det område du söker och att du har goda dryckeskunskaper, samt ett genuint intresse för mat och dryck i kombination. Du drivs av ett högt tempo och du vill alltid leverera kvalitet på högsta nivå. En hög ambitionsnivå och ständig vilja att utvecklas ser vi som en självklarhet.

Vi vill erbjuda dig en plats i ett hus fullt av möjligheter där vårt ansvar är att bidra till en trevlig och utvecklande arbetsplats som ger dig rätt förutsättningar för att lyckas.

Känner du igen dig, känner du att detta är vad du vill göra? Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att träffa dig!

För de tillsvidaretjänster vi söker gäller 6 månaders provanställning. Visstidsanställning blir aktuell för sommarpersonal där vi söker flera personer på heltid.

Lön

Enlig avtal

Tillträde

För tillsvidaretjänster/Festvåning gäller omgående tillträde

Sommarpersonal from midsommar

Sista ansökningsdag är 2017-04-30. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att höra av dig.

Ansökan

Alla ansökningar görs via mejl.

CV och ett personligt brev skickas till info@valand.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här