Platsannonser Visa alla

Köksmästare till Järnvägsrestaurangen

Liseberg AB

 

Affärsområde Restaurang, Liseberg AB

Järnvägsrestaurangen

Järnvägsrestaurangen, med sin underbara placering mitt i Lisebergsparken, bjuder såväl små som stora gäster på variation i menyn. I dagsläget serverar Järnvägsrestaurangen traditionella rätter i modern tappning tillsammans med hamburgare och mat man kan serveras på tågstationer.   Restaurangmiljön är inspirerad av järnvägens historia - och inte långt borta finns Lisebergsbanan som bidrar till en skön känsla av att vara på resande fot! Restaurangen omsätter ca 20 MKR om året och bemannas av ett 30-tal medarbetare under högsäsong.

Beskrivning av tjänst och arbetsuppgifter

Som köksmästare på Järnvägsrestaurangen är du restaurangchefens stöd i arbetet med att leda det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå. Du har en viktig roll vid rekrytering och medarbetarsamtal och hanterar bemanningsplanering och schemaändringar. Vidare är du delaktig i uppdatering av arbetsmanualer och ansvarar för praktisk introduktion och arbetsplatsutbildning. Du har utöver dina operativa uppgifter även uppgifter av administrativ karaktär, så som köksekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar. Du arbetar nära restaurangchefen för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel.

Kvalifikationer

Du har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning, och har flera års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du har tidigare haft en arbetsledande funktion i kök. Du är väl insatt i gällande branschregler beträffande HACCP och egenkontroll för hantering av livsmedel i storkök. Du har förmåga att leda, motivera och engagera dina medarbetare, och värdesätter goda arbetsrelationer. Vi vill även att du kan visa på goda referenser från tidigare arbeten, och att du är kreativ och trygg i ditt utvecklingsarbete.    

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi vill gärna att du kan börja hos oss i början av april månad.  Arbetstiden påverkas av Lisebergsparkens öppettider och event, och är förlagd till dagar, kvällar och helger. 

Har du frågor, är du välkommen att kontakta Jason Alderton, Executive Chef, på telefon 0704-44 19 46.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocess och intervjuer sker löpande och vi behöver din ansökan senast den 1 april.

Företagspresentation

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende. Liseberg ägs av Göteborgs Stad och sysselsätter ca 400 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Bolaget omsätter årligen ca 1,1 miljard kronor.

Inom Affärsområde Park finns totalt sex affärsområden; Restaurang, Fast food, Attraktion, Spel, Shopping och Underhållning. Affärsområde Restaurang består av Lisebergsparkens samtliga restauranger samt personalrestaurang.

Länk till ansökan:

https://liseberg.mynetworkglobal.com/se/?jobtoken=17773375b35557503af4f0f8ee9c004c8b642e082

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här