Platsannonser Visa alla

Köksmästare

Madame Brasserie & Café

 

I augusti öppnar Palmgrengruppen AB upp Madame Brasserie & Café i Gummifabriken* i Värnamo. Madame har öppet från morgon till kväll med café- och butik, lunch och a la carte. Till verksamheten hör också skräddarsydda inhouse events i samband med teater, livescen, bankettmiddagar, konferenser och andra arrangemang. Brasseriet har en klassiskt fransk inriktning men varierar med lunchservering modern husmanskost samt café- och butikssortiment bl a från egen bageriverksamhet.

Vi söker en köksmästare som älskar det klassiska franska köket och kan utveckla det med stor portion personlighet och gröna grepp. Du kommer att leda vårt köksteam i den dagliga driften och har därför gedigen erfarenhet från olika verksamheter och stor passion för ditt yrke.

Du ingår i företagets ledningsgrupp och har huvudansvaret för att köket når sina mål när det gäller ekonomi, kvalitet, logistik och livsmedelssäkerhet. Du har förmågan att skapa ett högpresterande team omkring dig som på ett naturligt sätt kan samarbeta och se helheten i verksamheten.

Kvalifikationer. Relevant utbildning från kök/hotell/restaurang, minst 3 års erfarenhet som kökschef/köksmästare alternativt 5 års erfarenhet som souschef i en större organisation. Starkt ledarskap, goda kunskaper inom köksekonomi, behärskar office-paketet och engelska i tal och skrift. I tjänsten ingår dag, kvälls- och helgarbete.

Är du den vi söker? Skriv en ansökan där du berättar om dig själv, bifoga CV och meritförteckning och skicka till HR-ansvariga susanne@palmgrengruppen.se . Har du frågor om tjänsten kontakta VD, Annica Palmgren, annica@madame.se eller ring 070-37 77 006. Tjänsten är en fast heltidsanställning med inledande provanställning. Lön enligt överenskommelse, liksom tillträde, senast juni 2017. Intervjuer sker löpande.

Palmgrengruppen driver även Isaberg Höganloft i Hestra med konferens, restaurang och eventverksamhet samt Tältspecialisten.

*Gummifabriken är en mötesplats på 20 000 kvm där näringsliv, utbildning och kultur samverkar för tillväxt och utveckling. I Gummifabriken finns biostad, teaterscen, livesal, stadsbibliotek, Campus, teknikcentrum och kontorshotell mm

 

Ansök här