Platsannonser Visa alla

Restaurangansvarig

Malmö Opera

 

Malmö Opera är sedan 1944 södra Sveriges operahus med en central placering i Öresundsregionen. Vi har något för alla och spelar allt från klassiskt och traditionellt till modernt och nyskrivet. Salongen, en av Nordens största, rymmer över 1500 åskådare och scenen med sina 600 kvadratmeter tillhör de största i Europa. Malmö Opera har drygt 270 tillsvidareanställda och 500-700 pjäsengagerade per spelår. Under ett spelår producerar vi drygt 300 föreställningar för stora scenen samt för barn-, ungdoms- och turnéverksamheterna.

Vi söker en

Restaurangansvarig

Vi erbjuder dig en anställning i en kreativ och vacker miljö där vi gemensamt arbetar för att erbjuda vår publik stora upplevelser. Malmö Opera erbjuder en stimulerande arbetsplats med kollegor från många olika yrkeskategorier, såväl konstnärliga som hantverksyrken. Som restaurangansvarig arbetar du inom Arrangemangsavdelningen som ansvarar för de publika delarna och omfattar den välrenommerade restaurangen Operagrillen, foajéserveringen samt vår interna personalmatsal. Avdelningen har drygt tio tillsvidareanställda.

Önskad kompetens:

·          Genomgången relevant utbildning inom hotell och restaurang

·          Flerårig dokumenterad erfarenhet från liknande tjänst

              ·          En naturlig ledare som tycker om att inspirera och leda sitt team

·          Förmåga att ta beslut och visa gott omdöme

·          Stor samarbetsförmåga och hög servicenivå

·          Säljkunskaper

·          God kommunikation i svenska och engelska, både i tal och skrift.

·          Goda kunskaper i Officepaketet

·          Vana vid offerthantering

 

Ansvar och arbetsuppgifter
Tjänsten är direkt underställd Arrangemangschefen. I tjänsten ingår ansvar för arbetsledning för servitörerna, upplärning av ny personal, planera och säkerställa den dagliga driften av restaurangen, ansvara för servicen mot såväl gäster som medarbetare, kassaansvar och även visst sedvanligt servitörsjobb. Tjänsten innefattar också menyplanering tillsammans med köksmästaren, dryckesbeställningar, offerthantering, schemaplanering och festkoordination. Arbetstiden är förlagd till både dag- och kvällstid i samband med föreställningsdagar, dvs alla veckodagar. Då Malmö Opera håller stängt delar av sommarmånaderna förläggs också restaurangens huvudsemester till denna period.

Profil
Då tjänsten ställer höga krav på flexibilitet, ansvarsfullhet och mycket god känsla för service, ser vi att du som söker besitter dessa egenskaper. Du är en kommunikativ och prestigelös person som trivs med att arbetsleda och motivera personal. Vidare tror vi att du är en resultatinriktad person med god organisationsförmåga som ser till både personalens och verksamhetens behov. Har du erfarenhet av att arbeta med olika kassasystem är det meriterande, men inget krav. Vi ser gärna att du har en spetskompetens inom yrkesområdet.

Anställningsförhållanden

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning som föregås av en provanställning. Tillträde 1 augusti eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansökan med CV skickas till ansokanarrangemang@malmoopera.se, senast den 4 juni 2017. Ange Restaurangansvarig i ämnesraden. Ansök snarast då intervjuer sker löpande. För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Arrangemangschef Åsa Hansen som nås på asa.hansen@malmoopera.se eller telefon 040-20 84 06.

Facklig representant för Teaterförbundet Maria Rosvall som nås på maria.rosvall@malmoopera.se eller tel. 040-20 25 42. 

 

Ansök här