Platsannonser Visa alla

Restaurangchef

Marholmen

Marholmen är en fantastisk plats i Roslagens skärgård bara 1 timme från Stockholm, Arlanda och Uppsala. Vi har 34 hektar, 8 öar och 83 byggnader att fylla med gäster. Vi vänder oss i första hand till konferens- och fritidsgäster. Vårt erbjudande består av Grosshandlarvillan, exklusiva Villa Berg, 40 hus, 5 villor, ett nybyggt hotell av högsta standard, spa, festvåningen Paviljongen, sommarcaféet Grosshandlargården, paint ball ön Rackaren och mycket, mycket mer. Kort sagt – Marholmen måste upplevas! 

Som Restaurangchef kommer du att vara en nyckelperson i vår spännande resa mot målet att dubblera omsättningen under de kommande 5 åren. "Bäst för gäst" är devisen som utgör grunden för hela Marholmens verksamhet. Du ska därför ha en passion för service utöver det vanliga. Genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare till att leverera service och restaurangupplevelser i världsklass.

Vi söker nu dig som är en driven och erfaren ledare, är väl kunnig inom mat och dryckesvärlden och som vill vara med oss och utveckla Marholmen till dess fulla potential. Du har ett genuint intresse för gästen, driften och dina medarbetare och har förmågan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot samma mål - nöjda gäster. Du har helhetsperspektiv och tänker strategiskt samtidigt som du förstår vikten av detaljer och av att delta i driften.

Vi vill att du drivs av att nå resultat och har en ”hands-on” attityd med förmågan att initiera, driva och verkställa idéer. Du är en ambassadör och förebild som alltid tänker, talar och genomför åtgärder som skapar ökad lönsam försäljning och nöjda gäster. Teamkänslan är viktig för dig, vilket innebär att du bidrar till ett gott samarbete med övriga avdelningar. 

Tjänsten ingår i ledningsgruppen, är en heltids- tillsvidareanställning samt rapporterar till VD. Välkommen att söka om du känner att du skulle passa för denna unika roll. Tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med People Development. För frågor kontakta Marie Louise Alderlid via e-mail marie-louise@peopledevelopment.se eller telefonnummer 0734-100441. Tjänsten söker du via www.peopledevelopment.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här