Platsannonser Visa alla

Nytt Motel L- Flera lediga tjänster

Motel- L i Älvsjö

 

Vill du vara med?

Vill du vara med i vårt pionjärteam och sopa byggdamm med ena handen och med ett leende hälsa gästerna välkomna med den andra? Nu öppnar vi snart vårt andra Motel- L i Älvsjö, endast 300 meter från pendeltågstationen. 

Det första Motel L invigdes för 3 år sedan i Hammarby Sjöstad.

Hotellet har under denna tid haft stor framgång och bland annat utsetts till Sveriges mest populära hotell av Tripadvisor.

Vi vill nu fortsätta denna framgångssaga med vårt nya hotell som öppnar den 1 juni i Älvsjö.

Vi söker flexibla och verbala receptionister som har flerårig erfarenhet av dagligt gästbemötande samt bokningspersonal som ger gästen ett riktigt Motel L välkomnande. Frukostvärdar och värdinnor som tycker att morgonstund har guld i mund, samt bartenders med hotelldrömmar. Även positiva medarbetare till vårt vaktmästeri och köksbiträden som sätter gästens upplevelse i fokus. 

Vi vill att du som jobbar hos oss ska 

• Ha yrkesvana från liknande tjänst 

• Vara van att jobba i ett högt tempo 

• Vara en glad och trevlig person 

• Ha gästen och gästens upplevelse som mål

Vill du ingå i vårt fantastiska team skicka in din ansökan senast den 10 april 2017.

Rekrytering sker dock löpande så skicka din ansökan så fort som möjligt på: https://ligula.se/jobs/motel-l-alvsjo/

Frågor om tjänsten besvaras av platschef Alexandra Högberg på tel: 0728-53 06 80 alt alexandra.hogberg@motel-l.se

Läs mer på: www.motel-l.se 

Om Motel L

Motel L är en nyetablerad hotellkedja med tydligt designfokus som öppnade sitt första hotell i Hammarby Sjöstad 1 maj 2014. Vi har skapat ett nytänkande koncept som bygger på att få gästen att göra ett smart val. Vi har skalat bort allt som gästen traditionellet tros vilja betala extra för vid sin vistelse och fokuserat på det som är essentiellt i en hotellupplevelse och erbjuder Carpe Diem sängar, Rainshowers, A/C samt en levande mötesplats med fritt highspeed WIFI i vårt vardagsrum. På så sätt kan vi erbjuda en attraktiv prisbild för gäster som uppskattar ett komfortabelt boende ett stenkast från Stockholms innerstad. 

Motel L är en del av Ligula Hospitality Group. Ligula Hospitality Group AB är ett privatägt bolag i stark tillväxt som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotellnäringen. Bolaget har sedan 2014 fördubblat antalet hotell i sin verksamhet från 14 till 30 och expansionen fortsätter. Idag bedrivs hotellverksamheten under varumärkena Profilhotels, Good Morning Hotels, Motel L, Apartments By Ligula samt två Park Inn Hotel med franchiseavtal. Bolaget äver och driver dessutom Ronnums Herrgård i Vänersborg. 

 

 

Ansök här