Platsannonser Visa alla

Operativ VD

Nötesjö Konferenshotell

Den idylliska Skånebyn Nötesjö ligger mitt i det vi kallar Backariket, med betesmarker, skogar och vandringsleder alldeles inpå knuten. Här, mindre än en halvtimme från Malmö, Lund och Ystad och bara fem minuter från Sturups Flygplats, lever vi ett gott liv omgivna av Skånes vackraste natur. Här ligger Nötesjö Hotell & Konferens, ett litet hotell med stor potential. Här har varje rum sin egen personlighet. Antingen du väljer Författarrummet, Rapsrummet, Pralinen, Blåklinten eller något annat av våra 20 hotellrum, så får du en skön säng av bästa märke, ett fräscht och nykaklat badrum och den rogivande tystnad som bara ett hotell "på landet", i det vackraste av Skåne kan erbjuda. Du vaknar pigg och utvilad till en helt ny dag, som börjar med en rejäl, hemlagad frukost.

Nötesjö Konferenshotell söker nu en operativ VD
Inom ett par år expanderar vi verksamheten och vi vill ha med dig på den resan!  Vi söker nu vår nya operativa Vd med målsättning att öka vår synlighet och därmed volymen de närmsta åren. Vi erbjuder en utmanande tjänst där din viktigaste uppgift blir att stärka relationen med befintliga kunder och att bearbeta nya kunder och marknader. Samtidigt blir du ytterst ansvarig för drift, personal och ekonomi. Vi har en personalstyrka med totalt 8 personer och du uppskattar att arbetsuppgifterna kan skifta under dagen och att alla hjälps åt om det behövs. 

Vi söker dig som är en god ledare och målinriktad relationsbyggare med ett gott ekonomiskt sinne. Du har relevant utbildning samt god erfarenhet av att arbeta inom hotell- och konferensnäringen. Du har även en entreprenöriell ådra och är duktigt på både försäljning och varumärksbyggande. Service och gästnöjdhet är så klart dina ledord. 

Låter detta som rätt utmaning för dig? Då är du välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så snart som möjligt. 

I denna rekrytering samarbetar vi med People Development. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie-Louise Alderlid på telefon 0734-10 04 41 eller e-mail: Marie-Louise@peopledevelopment.se alternativt Karin Gustafsson på 070-9698600 eller e-mail karin@peopledevelopment.se

Jobbet söker du via www.peopledevelopment.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 

 
Ansök här