Platsannonser Visa alla

Kommunikation- och bokningschef

Oaxen Krog & Slip

 

Oaxen Krog & Slip söker kommunikation- och bokningschef 

Verksamheten består av Oaxen Krog vår gastronomiska matsal med två stjärnor i Guide Michelin, vår nordiska bistro Oaxen Slip, det privata Klubbrummet för middagar och möten samt vårt fartygshotell Prince van Orangiën.

Vi söker dig som vill vara med att vidareutveckla vår kommunikation- och bokningsavdelning. Du har ett strategiskt sinne, är framåtsträvande, social och trivs med att arbeta i en miljö där tempot ofta är både högt och intensivt. Som person är du driven, lösningsorienterad och lyhörd. Du har lätt för att bygga relationer och skapa förtroende hos nya människor, både externt och internt. Du är en bra kommunikatör i tal och skrift. Du har god förmåga att planera och utveckla verksamhetens position och upprätthålla vår höga standard samt vidareutveckla den så långt det går. Du är kvalitetsmedveten och följer branschens utveckling både i och utanför Sverige.  

Som kommunikation- och bokningschef förväntas du att leda det operativa arbetet inom din avdelning genom att vara inspirerande, drivande och resultatorienterad. I rollen ansvarar du för vår kommunikation till gäster och samarbetspartners inom våra kanaler, speciellt den digitala. Tjänsten innebär att leda den dagliga driften gällande bokning, mejl, telefoni, hemsida, IT, PR, marknadsföring, gästrelationer, och instagram. Du har relevant utbildning, god erfarenhet av likvärdigt arbete, goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Du är även van att arbeta i olika sociala medier och känner dig bekväm med olika former av IT-system och har goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av både restaurang- och hotellbokningssystem.

Tjänsten ingår i ledningsgruppen för Oaxen Krog AB och är en tillsvidareanställning på heltid från november eller enligt överenskommelse.

Läs mer om Oaxen Krog & Slip på www.oaxen.com

Välkommen med din ansökan;

michelle@oaxen.com

 

 

Ansök här