Platsannonser Visa alla

Restaurangchef

Park Inn Hammarby Sjöstad

 

Park Inn Hammarby Sjöstad ingår i Rezidor Hotel Group och drivs av Ligula Hospitality Group. Med närhet till både Stockholm city och vatten och natur i den lugna och trygga stadsdelen Hammarby Sjöstad är Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad ett idealiskt hotell för både fritids- och affärsresenärer. Hotellet är beläget precis vid Hammarbybacken, Stockholms enda skidbacke och ligger en kort promenad från Lumabryggan där du kan ta båten till Södermalm, Djurgården och Nybroviken i Stockholm city. Vi erbjuder 178 ljusa och rymliga rum i flera rumskategorier. Trådlöst internet, frukostbuffé samt tillgång till gym och bastu ingår alltid i priset när du bor hos oss. Missa inte heller att åka upp till vår 15:e våning för att njuta av en av Stockholm´s bästa utsikter. Det är lätt och smidigt att ta sig till hotellet oavsett om du åker kollektivt eller har egen bil. Med kollektivtrafiken tar du dig enkelt till Ericsson Globe och Tele2 Arena på mindre än 10 minuter och till Stockholm City på 20 minuter.

Restaurangchef Park Inn Hammarby Sjöstad

Stockholm–Sista ansökningsdag 2017-06-15

Vi söker en restaurangschef till RBG Bar & Grill som erbjuder både lokala och internationella rätter från en mångsidig meny i en avspänd atmosfär. Vår restaurang fokuserar mycket på grillade rätter, svenska klassiker och lokala favoriter och erbjuder även en omfattande dryckes- och vinlista att komplettera din måltid med. Restaurangen rymmer upp till 120 personer och här servereras dagligen frukost, lunch och middag.

Vår restaurang passar fint både för barnfamiljen, affärslunchen, konferensen eller kompismiddagen. Sommartid öppnar vi även vår uteservering med plats för 20 personer, så att du kan njuta av din måltid, ett glas vin eller en kopp kaffe under bar himmel. Vi söker dig som är glad, engagerad, är en naturlig ledare med ett genuint intresse för service samt god mat och dryck i form av kulinariska upplevelser. Du är kreativ, driven, flexibel, har ett ekonomiskt sinne och professionell/inspirerande i ditt möte med gäster och kollegor.

Du bör ha dokumenterad erfarenhet av:

-Schemaläggning

-Inköp

-Kalkylering av beställningar

-Kassaansvar

-Erfarenhet av att anställa

-Personal

-Rapportering

Du rapporterar till hotelldirektören och är delaktig i hotellets ledningsgrupp. Vi ser gärna att du arbetat som restaurangchef tidigare eller att du haft en liknande tjänst.

Kontakt

Arbetsgivare Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad

Arbetsort Stockholm

Kontaktperson Johan Preisler, General Manager, johan.preisler@rezidorparkinn.com, 08-50507200

Villkor

Yrkestitel Restaurangchef

Anställningsform Tills vidare

Varaktighet Tills vidare

Arbetstid Heltid

Lönevillkor Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag 2017-06-15

Annonsen publicerades 2017-05-04

 

 

 

Ansök här