Platsannonser Visa alla

Biträdande Restaurangchef

Quality Hotel Dalecarlia

Quality Hotel Dalecarlia – Tällberg söker en Bitr. Restaurangchef, heltid. Vi söker dig som är har stort intresse för mat och dryck och som brinner för sitt yrke. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av liknade arbetsuppgift.

Huvudsakliga arbetsuppgifter innebär daglig styrning mot gemensamt uppsatta mål samt delaktighet av servering av lunch, a la carte och gruppmiddagar men även bröllop och andra event. Barkunskap är meriterande. I tjänsten ingår en del administrativa arbetsuppgifter. 

Du gillar mötet med människor och har stor social kompetens. Du förstår att service och samarbete skapar värde för gästen, ditt team och dig själv. Du är van att leda och skapa effektiva och sammansvetsade team. Du sätter alltid kunden i fokus och gillar att jobba i ett högt tempo. Du ska trivas med att jobba självständigt men även i grupp.  Du har tidigare erfarenhet av mat och dryck och har inget emot att jobba kvällar och helger. Den vi söker ska vara engagerad och erfaren och är stolt över sitt jobb. Tjänsten innefattar både dag-, kväll- och helgjobb. Krav: körkort och svenska i tal och skrift.

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan. Skicka din ansökan till: Vd, ann-louise.gustafsson@choice.se  

Kontaktpersoner : Vd Ann-Louise Gustafsson eller Restaurangchef Petra Schwarzenberger. Mobilnummer: 070 746 54 57 respektive: 070 746 54 55.

Arbetsgivare Quality Hotel Dalecarlia
Postadress: Quality Hotel Dalecarlia 793 70 Tällberg
Besöksadress Tällgårdsgattu 21
Tel: 0247-891 00
Webb: www.dalecarlia.se

Varaktighet/Arbetstid: Dag/kväll/helg
Tillträde och lön: Enligt överenskommelse 

Sista ansökningsdag: 2017-09-30

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här