Platsannonser Visa alla

Innesäljare med det lilla extra- till det stora Eventhotellet

Quality Hotel Friends

 

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Mitt i Arenastaden i Solna, intill Friends Arena och Mall of Scandinavia, hittar du Quality Hotel Friends. Hotellet, som öppnade i aug 2013, har i dagsläget 400 rum, 13 konferenslokaler, 2 eventsalar, 2 restauranger och en lobbybar - MEN vi har påbörjat vår resa för att bli ÄNNU STÖRRE för att möta den stora efterfrågan! 

* Smittar din energi av sig på andra? * Är du noggrann? * Tycker du om att sälja? * Då har vi rätt tjänst för dig!

Vi söker nu ytterligare en stjärna till vår innesäljsavdelning!

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Vi arbetar tillsammans varje dag för att utvecklas och erbjuda våra gäster och kunder det som passar just dem- Oavsett om det är det lilla styrelsemötet, den stora föreläsningen eller en gigantisk Salsa-fest. Vi är Eventhotellet för alla ögonblick!

Tjänsten

Din primära uppgift som innesäljare (ISA) är att boka in Quality Hotel Friends på allra bästa sätt med Grupper, Möten och Events av alla dess slag. Vi eftersträvar en säljkultur på såväl avdelningen som på hotellet och vi håller högsta service- och kompetensnivå för att möta våra kunders behov och önskemål.

Du kartlägger inkommande förfrågningar, gör behovsanalys, sammanställer offert och bekräftelser samt bokar in det i vårt bokningssystem Cenium. Du lägger stor vikt vid att ge utmärkt service såväl internt som externt med tydlig kommunikation och genom att kvalitetssäkra dina bokningar.

Varje ISA tar ansvar för sina egna förfrågningar genom att registrera dem i vårt Säljstödsystem (Superoffice) samt genom att aktivt följa upp och bearbeta dem. Vi har ett nära samarbete med hela hotellet men särskilt med vår projektledaravdelning samt våra utesäljare och vår revenue-avdelning. Vi älskar att samarbeta och vårda våra goda relationer med såväl kollegor som kunder!

Tänker Du som Vi?

Vi tror att du:

  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande
  • Har erfarenhet av arbete i ett bokningssystemet, Cenium är meriterande 
  • Har erfarenhet av försäljning/bokning på hotell, bokningsbolag eller dylikt 

Tjänsten är heltid och förlagd främst till sedvanliga kontorstider. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Lön enligt överenskommelse. Skicka ditt CV och din ansökan via ansökningslänken innan den 31 augusti 2017. 

Vid frågor gällande tjänsten, ta kontakt med bokningschef Anna Flanagan via mail till anna.flanagan@choice.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök här