Platsannonser Visa alla

Senior souschef

Radisson Blu Waterfront Hotel

Sverige har ett modernt kongresscentrum mitt i hjärtat av Stockholm. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, ihopbyggt med kongressen, har 414 rum, restaurang, bar och gym.

Radisson Blu Waterfront Hotel och Stockholm Waterfront Congress Centre söker nu en Senior Sous Chef som är genuint matintresserad och som har en god känsla för kvalitet. Är du intresserad av att arbeta i ett högt tempo i en internationell miljö i ett av Stockholms största kök är det här något för dig. Som Senior Sous Chef rapporterar du till vår Executive Chef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Att säkerställa att samtliga riktlinjer följs som är uppsatta av vår Executive Chef
Delegera och fördela arbetet i hela köket för att nå en jämn kvalitet
Utforma och utveckla menyer i samråd med vår Executive Chef
Inventering
Personalansvar, schemaläggning och utbildning
Att aktivt arbeta med HACCP och egenkontroll
Skapa nya rutiner för hotellet och kongressen

Din profil
Du har minst 5 års erfarenhet som Sous Chef varav minst 2 år i en liknade verksamhet, gärna från hotell och konferens. Du har även mycket goda ledaregenskaper med förmågan att leda, motivera och utveckla din personal. Det är en förutsättning att du har ett genuint intresse för matlagning, vill arbeta med högkvalitativa råvaror och har en hög ambitionsnivå. Kandidaten ska även ha en positiv service-attityd gentemot gäster och medarbetare, en Yes I Can-attityd som är grunden i vårt väletablerade servicekoncept. Vi ser att du som söker behärskar svenska och engelska flytande i så väl tal som skrift.

Vi erbjuder
Ett utmanande arbete på en hotell- och kongressanläggning
Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja
Anställningen är tillsvidare med 6 månaders provanställning, heltid med oregelbundna arbetstider
Tillträde efter överenskommelse

För mer information om hotellet och kongressen se http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholm. Ansökan tas endast emot via https://www.recruto.se/apps/portal/rezidor senast 17 juni 2017, rekrytering kommer ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Benoit Garcia, F&D Manager, benoit.garcia@stockholmwaterfront.com. Facklig representant, Jimmy Bergvall, 08-5050 6000.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här