Platsannonser Visa alla

Teamledare Ronneby Brunn SPA

Ronneby Brunn

 

Den tre sekel långa traditionen fortsätter…

Ronneby Brunn är en av sydöstra Sveriges största resortanläggningar med 265 hotellrum, kongresshall, spa och stort badland sommartid. Hotellet har rötter från 1897 och är omgivet av en ljuvlig Brunnspark, som också blivit utsedd till Sveriges vackraste park. Vi erbjuder ett väl varierat utbud av energigivande och avkopplande aktiviteter. Vi är en komplett konferensanläggning med hög ambitionsnivå och vår restaurang, Brunnsrestaurangen, förädlar lokala råvaror från land och hav och dukar upp för middagar med show och dans. Besök vårt härliga spa, det är till för dig, din hälsa och ditt välbefinnande. Hos oss kan du räkna med omtanke och omsorg i alla lägen!

Teamleader på Ronneby Brunn Spa

Nu söker vi en ny teamleader som tillsammans med oss vill axla rollen som ansvarig och ta vårt spa till nästa nivå! Vi har för avsikt att utveckla vårt spa konceptuellt genom att ta in vår 300-åriga historia och den vackra brunnsparken i vår spaverksamhet, samt inom överskådlig framtid uppgradera och renovera vårt spa i samma tema och anda.

Självklart har Ni de grundläggande kunskaperna och relevant utbildning inom yrket. Vi ser även att Ni är en glad, säljande, positiv och trygg person som kan ta sig an vårt spa  och entusiasmera sina kollegor för att säkerställa kvalitet, servicenivå och bemötande i världsklass.

Du har förmågan att se positivt på förändringar, är flexibel och har lätt att se lösningar där andra ser problem. Denna tjänst innehåller en del administration såsom beställningar, inventering, schema- och personalplanering, men merparten av tiden spenderas ute i avdelningen tillsammans med gäster och kollegor.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har Spa- & hudterapeututbildning, gärna tidigare dokumenterade ledaregenskaper och har gedigen arbetslivserfarenhet inom hälsa och välbefinnande.

Hög social kompetens och samarbetsförmåga med både den egna och övriga avdelningar meriteras högt. Samt kunskaper inom hälsoinriktad mat.
Körkort B.
 

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till såväl vardagar, helger och kvällstid.

Har du frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta VD Christian Mörkstedt på mail christian.morkstedt@norlandia.se Tjänsten kan komma att tillsättas löpande och vi ser därför gärna att du kontaktar oss snarast.

 

Ansök här