Platsannonser Visa alla

Reception och bokning

Runö Möten & Events

Konferensanläggning Runö Möten & Events ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil från Stockholm, har 220 gästrum, en eventhall på 800 kvm, 9 gästhus och ett 30-tal mötesrum. Dessutom ett poolhus, bastu och gym, allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Runö Möten & Events är miljömärka enligt Svanen. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events.

Är du vår nästa talang som vill arbeta med Reception och Bokning?

Har du sprudlande energi, servicen i ditt hjärta och en passion för försäljning. Då är det här en tjänst för dig. Vi söker dig som tycker att arbetet med gäster och kunder är det roligaste som finns. Du har stort gästfokus och drivs av att ro i land en lönsam affär. Arbetsuppgifterna är mycket varierade och innebär såväl administrativt arbete som att vara vårt ansikte utåt med stor social förmåga.


Tjänsten innebär:

Gästservice.

Arbete i vår reception med alla där förekommande uppgifter, såsom incheck, utcheck, kassahantering mm.

Att ta emot och handleda kursledare och gäster vid ankomst och under vistelsen.

Driva bokningsprocessen från förfrågan till avslutad affär.

Att aktivt arbeta med försäljning.

Att bidra till utveckling av boknings- och säljprocessen.


Kvalifikationer och kompetens:

Erfarenhet från reception, försäljning och bokning är av stor vikt för vår framtida utveckling.

Kunskap i hotellsystem, helst i Spectra.

Behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Lätt för att samarbeta och en flexibel inställning.

Ett strukturerat arbetssätt som bidrar till ordning och reda i ditt och omgivningens arbete.

God kommunikatör.

Lösningsorienterad, handlingskraftig och kreativ.

 

Denna tjänst är ett vikariat, heltid, för vår kollega som är tjänstledig för studier t.o.m. maj 2019. Dom personliga egenskaperna är prioriterade i denna roll, för mångfaldens skull ser vi dock med glädje manliga kandidater.

Brinner du för möten med människor och hotell och konferensvärlden och vill utvecklas tillsammans med oss? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan snarast.

Läs mer om oss på under ”Om Runö” på vår portalsida, här hittar du vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Runö eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Vill du veta mera om tjänsten:
Kontakta Reception- och Bokningschef Johanna Thomasson 076-140 62 80
Facklig representant för Vision är Maria Jansson 070-799 69 84

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till jobb@runo.se senast den 13 Augusti. Ange Reception och Bokning på ärenderaden.
Rekrytering sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse men snarast möjligt.

Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 80 anställda.

 

Ansök här