Platsannonser Visa alla

Köksmästare till restaurang Kungliga på Kungl. Tennishallen

Sabis

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! 

Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

Restaurangen på Kungl. Tennishallen på Gärdet vänder sig till klubbens medlemmar och de som bor och jobbar i närområdet. Öppettiderna varierar över veckans alla dagar. Vardagar serveras det en lunchbuffé med varmrätt och sallad. Övriga tider serveras det frukost, mellanmål, fika och tidiga middagar. Alla dagar i veckan serverar vi även klubbens medlemmar luncher och middagar i deras privata klubbrum. Restaurangen säljer även events i Tennishallen samt middagar och luncher för separata sällskap. Totalt är det ca fem medarbetare i vårt team samt extra personal under events, separata arrangemang och Stockholm Open. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Vi söker en utåtriktad köksmästare till vårt team på Kungl. Tennishallen. Dina huvudsakliga ansvarsområden är: menyplanering, utbud, inköp, kvalité och att leverera inom de ekonomiska ramarna. Största delen av din dag tillbringar du i köket med matlagning och handledning. Vi jobbar nära våra kunder och det är viktigt att du är empatisk, lyhörd, glad och uppskattar att dagligen kommunicerar med gäster och medarbetare.

Ledare inom Sabis har förmåga att:
Vara förebild
Visa vägen
Involvera & Engagera
Leverera resultat

Du har hög ambitionsnivå, stort kvalitetstänk och gillar utveckling. Du är inte rädd för att prova dig fram och är alltid stolt över det du serverar. Dina matlagningskunskaper inkluderar både kalla och varma rätter samt caféutbud och representationsmåltider.

Tjänsten är heltid med tillträde i juni. Frågor om tjänsten besvaras av driftschef Katrina Ström 072-553 13 95.

Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här