Platsannonser Visa alla

Säljare till vår centralbokning på Sabis Hotell & Möten

Sabis

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! 

Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se  

Inom Sabis Hotell & Möten ingår: FågelbroHus, Krusenberg Herrgård, Smådalarö Gård, Wenner-Gren Center och Näringslivets Hus. Vi söker en säljare till vår centralbokning på Sabis Hotell & Möten. Idag arbetar fyra säljare med att boka våra fem anläggningar för konferens, möten och event. Vi sitter på Sabis huvudkontor i Wenner-Gren Center vid Norrtull. Våra gemensamma värderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.sabismoten.se

Våra dagliga arbetsuppgifter består bl.a. av att hantera bokningar, skicka offerter och ta emot förfrågningar via telefon, mejl och webben. En viktig del i vårt arbete är uppföljning av förfrågningar och offerter. Vi ansvarar för onlinebokning och prisoptimering av alla de tjänster vi säljer inom Hotell & Möten. Vi arbetar aktivt med uppsökande försäljning gentemot kunder i form av telefonsamtal, visningsresor, visningar, mässor och andra förekommande säljinsatser. Vi bearbetar såväl bokningsbolag som slutkunder. Ca 25 % av tiden ska vi arbeta med uppsökande försäljning per telefon gentemot både befintliga och nya kunder. Vi har ett nära samarbete i teamet och internt med kollegor i Sabis, främst med mötesansvariga på våra fem anläggningar. 

Du har erfarenhet av bokning, hotellreception, konferens, resor eller liknande. Samt behärskar MS Office och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi vill att du dessutom har en stor kunskap inom digitala kanaler. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i bokningssystem. Vi arbetar i Spectra. 

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning och service. Du har ett högt driv och en positiv inställning. Egenskaper som vi värderar högt är att du är lösningsorienterad och flexibel och har ett strukturerat arbetssätt. 

Tjänsten är en tillsvidare tjänst, heltid eller deltid efter överenskommelse. Tillträde omgående. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag. Våra öppettider är kl. 08-17. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta försäljnings- & bokningschef Louise Engwall Edholm tel. 070-5451091.

Välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här