Platsannonser Visa alla

Marknadsansvarig

Sabis Hotell & Möten

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

Marknadsansvarig till Sabis Hotell & Möten
Inom Sabis Hotell & Möten ingår: FågelbroHus, Krusenberg Herrgård, Smådalarö Gård, Wenner-Gren Center och Näringslivets Hus. Våra målgrupper är: konferens, events, fest och den privata marknaden. Vi sitter på Sabis huvudkontor i Wenner-Gren Center vid Norrtull. Våra gemensamma värderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.sabismoten.se samt www.sabis.se.
Som marknadsansvarig ansvarar du för att genomföra kommunikations- och marknadsföringsaktiviteter inom Sabis Hotell & Möten. 

Exempel på ansvarsområden: 
Budgetansvar.
Leda utvecklingen av våra digitala kanaler såsom sociala medier, e-annonsering och bokningskanaler.
Ansvara för våra hemsidor: sabismoten.se, fagelbrohus.se, smadalarogard.se och krusenbergherrgard.se, wgc24.se (Wenner-Gren Centers festvåning).
Driva innehåll i våra sociala medier (Facebook, Instagram mm).
Säkerställa att våra hotell och mötesplatser följer vår grafiska profil och koncerngemensamma kampanjer.
Producera nyhetsbrev, digitala kampanjer och annonser.
Producera sälj- och presentationsmaterial. 

Tjänsten som marknadsansvarig är en nyckelroll i vårt arbete att skapa bättre kundupplevelser. Du arbetar nära vår försäljnings- och bokningschef för att nå våra uppsatta försäljnings- och kvalitetsmål. Du driver ett nära samarbete med vår reklambyrå. Samt samarbetar med marknadsansvarig för affärsområde Restauranger. Du verkar för ett nära samarbete och kommunicerar internt med samtliga hotell och mötesplatser genom hotell- och platschefer samt nyckelpersoner. Du är dem även behjälplig kring marknadsfrågor. Som marknadsansvarig ingår du i affärsområdet Sabis Hotell och Mötens ledningsgrupp och rapporterar till affärsområdeschefen.

Vi söker dig som har erfarenhet som marknadsansvarig eller liknande. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet inom hotell- och mötesbranschen. Har du även erfarenhet av att ha arbetat på reklambyrå/produktionsbyrå eller liknande är det meriterande. Du har erfarenhet av att arbeta i InDesign/Photoshop. Vidare har du stor kunskap och intresse för digitala kanaler. Du behärskar MS Office och har en mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. 

Som person brinner du för att arbeta med kommunikation, försäljning och service. Du är en kreativ kommunikatör som tycker om bild, form och ord och har en professionell framtoning. Du har ett helhjärtat engagemang och ett genuint servicetänkande. Vidare har du lätt för att samarbeta och gillar att vara med och leda utvecklingen framåt och inte minst så bidrar du med glädje!

Ledare inom Sabis har förmåga att:
• Vara förebild
• Visa vägen
• Involvera & Engagera
• Leverera resultat

Tillträde snarast. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta affärsområdeschef Michael Lerner tel. 070-921 79 79.

Välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här