Platsannonser Visa alla

Restaurangchef

Scandic Elmia

Scandic Elmia är Smålands ledande affärs-, sport-, konferens- och mässhotell med 287 rum och 13 konferensrum. Hotellet är beläget i Elmiaområdet med gångavstånd till Elmiamässan, Kinnarps arena och företagscentra. I februari 2014 hade Scandic Elmia nyöppning efter en totalrenovering av hotellrum, konferens, restaurang samt ett helt nytt toppmodernt kök.

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?
Vill du vara en del av Nordens marknadsledande hotellkedja med nästan 230 hotell och 14000 medarbetare?  Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation.

Är du vår nya Restaurangchef?
Då har du ett genuint intresse för gästen, driften och dina medarbetare! Du är trendmedveten inom mat och dryckesvärlden, kreativ och har en ”hands-on” attityd med förmågan att initiera, driva och verkställa idéer. Du har förmågan att se positivt på förändringar, är flexibel och har lätt att se lösningar där andra ser problem. Vi vill att du drivs av att nå resultat och har en nyfikenhet på siffror och nyckeltal. Du har helhetsperspektiv och tänker strategiskt samtidigt som du förstår vikten av detaljer. För att lyckas som ledare hos oss behöver du dessutom vara prestigelös, modig och se Scandics värderingar som dina egna!

Vad är din roll?
Som ledare hos oss har du förmågan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot samma mål - nöjda gäster! Du har det övergripande ansvaret för hotellets restaurangverksamheter. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass! I din roll kommer du att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna. Du rapporterar direkt till Food & Beverage Manager.

Vi söker dig som har
Relevant utbildning/5-års yrkeserfarenhet
Mat och dryckeskunskap
Ledarerfarenhet
Kunskaper i Officepaketet
Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
Dokumenterad erfarenhet av budgetansvar

Meriterande   
Kunskap i Micros

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Kristoffer Johansson på telefon 0721709283 eller maila på Kristoffer.johansson@scandichotels.com 

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via länken nedan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här