Platsannonser Visa alla

Restaurangchef till Gretas

Scandic Haymarket

Haymarket by Scandic inspireras av 1920-talets stilideal parat med dagens kosmopolitiska storstadsliv. Vi låter det storslagna möta det lekfulla och skapar ett spännande möte mellan historia och nutid, gammalt och nytt – Gatsby möter Lady Gaga. Husets originalinteriör har lyfts fram för att återskapa ursprungskänslan. Hotellytan är närmare 16 500 kvadratmeter, fördelat på 403 hotellrum, samt 3 000 kvadratmeter restaurang- och mötesytor med amerikansk cocktailbar, stort café med uterservering vid Hötorget, restaurang med närmare 200 sittplatser samt inte minst en unik event- och mötesvåning.

Gretas söker en dedikerad restaurangchef
Vi på Haymarket söker en kollega som vill leda och vidareutveckla ett av Stockholms mest omtalade och besökta bistrocaféer. Vi söker en person som brinner för personalansvar, älskar konceptutveckling och som tycker frukost självklart skall serveras hela dagen. Är du dessutom noga med detaljerna så tycker jag du ska läsa vidare!

Med långa öppettider och dynamiska menyer lockar Gretas den kräsna publiken för att njuta av mat och dryck i världsklass i en unik miljö och med vänlig service. Gretas är Haymarkets pärlhalsband och bjuder upp till frukost, lunch, kaffe och lättare rätter med fokus på medvetenhet. Eller som vi säger; Allt från Kaffe till Champagne. Som restaurangchef för denna pigga dam så ansvarar du bland annat för kvalité, drift, personal, budget och utveckling. Du leder ett större team av fantastiska medarbetare och jobbar nära kök och övriga avdelningar på hotellet. 

Vi söker en person som har mycket god förståelse för koncept och hur detta gestaltas i mjuka och hårda värden. Självklart älskar du att vara en del av den dagliga driften och du förstår vikten av att vara en närvarandre ledare. Älskar du dessutom doften av nybryggt kaffe så kommer vi komma bra överens.

Du rapporterar till mig, Food & Beverage Manager och du ingår i hotellets management team.. Vid din sida har du superhjältar till kollegor som precis som du älskar sitt jobb, brinner för service och tummar inte på kvalitén.

I tjänsten ingår dag, kvälls och helgarbete. Självklart har vi kollektivavtal. Självklart tycker vi att alla människor är lika värda. Vi kommer att påbörja rekryteringen omgående och ber om din ansökan, med CV, på länken nedan.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Daniel Hermansson, Food & Beverage Manager

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här