Platsannonser Visa alla

Vikarierande Area Sales Manager

Scandic Hotels Stockholm

Scandic Hotels är ett nordiskt hotellföretag i världsklass! Vår mission är att ”skapa en enastående hotellupplevelse för de många människorna”.

Med fler än 200 hotell och 14 000 medarbetare i sju länder är vi den största hotellkedjan i Norden. På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Vi erbjuder dig en arbetsplats där bland annat mångfalds- & hållbarhetsfrågor har ett stort fokus - vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så vi kan ge våra framtida gäster ännu bättre hotellupplevelser. 

Vilken är rollen?
Säljorganisationen i Sverige är uppdelad i 6 Areas. I din roll ingår du i Stockholm City och rapporterar till Area Sales Director Stockholm City. I rollen ansvarar du för hela säljprocessen från att hitta potentiella kunder, boka in mötet och avslutningsvis driva in affärer gällande möten och event för hela kedjan. Du jobbar proaktivt med nykundsbearbetning och bevakar aktivt ditt område för att hitta nya affärsmöjligheter. Du samarbetar med den övriga säljorganisationen när det gäller implementering av befintliga avtal. Andra ansvarsområden är att säkerställa registrering i vårt säljsystem, planera och genomföra kundbesök samt delta i mässor och på kundaktiviteter. Genom ett aktivt och nära samarbete med dina hotell skapar du resultat och når de uppsatta försäljningsmålen på individnivå samt är delaktig i måluppfyllelse på gruppnivå.

Vem är du?
Du behöver ha ett starkt resultatfokus, vara självgående och ha ett eget driv som gör att du når uppsatta mål. Vi utgår från att du är bra på att kommunicera både i tal och i skrift samt i såväl svenska som engelska. Du är en person som gillar och är bra på att samarbeta med olika slags människor på olika nivåer. Dessutom har du en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete.

Du är en person som gillar att skapa kreativa lösningar, har ett bra affärsmannaskap och har i tidigare roller visat på riktigt bra resultat. Vi vill att du har erfarenhet från försäljning eller liknande roller, om det är inom hotellbranschen är det en stor fördel.

Tjänsten är ett vikariat för en som är föräldrarledig, på heltid med tillsättning snarast. Placering i Stockholm

Kontakt
Om du har några frågor kan du kontakta Area Sales Director Claes Lanner på telefon: +46 709 73 55 67.
Urval kommer att göras löpande så sök så fort som möjligt dock senast 2017-04-28. Ansök via länken nedan.

Läs mer om oss på scandichotelsgroup.com.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här