Platsannonser Visa alla

Restaurangchef

Scandic Östersund Syd

I Östersund händer det alltid något, oavsett när du kommer. Underhållning, sportevenemang och barnaktiviteter. Jämtland är både ett matlandskap men även en plats för dig som älskar friluftsliv. Fjällen ligger en timme bort där Åre, Duvet, Storulvån, Sylarna och Bydalen lockar med aktiviteter både sommar som vinter. 

Scandic Östersund Syd är ett av Scandics många fina hotell. Vi har 129 hotellrum, en restaurang (Köksbaren) och flera konferensrum. 

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?
Visst känner du till Scandic? Vi är Nordens största (och bästa) hotellkedja med över 230 hotell från Berlin i söder till Nordkap i norr. Vi erbjuder fantastiska karriärsmöjligheter i sju länder i Europa. Vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Vi vill, tillsammans med dig, skapa Östersunds bästa hotellrestaurang. Visa oss hur du skulle göra det! 

Vi söker dig som älskar möten med andra människor, som drivs av att göra människor glada och nöjda och som älskar försäljning. Precis som vi brinner du för värdskap och service.

Vi tror att du kommer att trivas hos oss om du är en självklar ledare som tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet. Du har förmågan att se positivt på förändringar, är flexibel och har lätt att se lösningar där andra ser problem. Vi vill att du drivs av att nå resultat och har en nyfikenhet på siffror och nyckeltal. Du har helhetsperspektiv och tänker strategiskt samtidigt som du förstår vikten av detaljer. För att lyckas som ledare hos oss behöver du dessutom vara prestigelös, modig och se Scandics värderingar som dina egna!

Vad är din roll?
Du har det övergripande ansvaret för hotellets restaurangverksamhet. Genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass! I din roll kommer du att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som ställer krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna.

Vi söker dig som har
Ledarerfarenhet
Relevant utbildning/5-års yrkeserfarenhet
Mat och dryckeskunskap
Kunskaper i Officepaketet
Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Meriterande
Dokumenterad erfarenhet av budgetansvar
Kunskap i Micros

Kontakt 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nicki Eby på nicki.eby@scandichotels.com eller 0725240855.

Känns detta arbete rätt för dig? Har du de egenskaper vi letar efter? Antar du utmaningen? Gillar du friluftsliv i kombination med ett kul spännande arbete? Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här