Platsannonser Visa alla

Food & Beverage manager

Scandic Opalen i Göteborg

Scandic Hotels är Nordens största hotellkedja och är just nu inne i en utvecklingsfas. Vår vision är ett nordiskt hotellföretag i världsklass som levererar en fantastisk upplevelse varje dag, på scenen och bakom kulisserna för våra gäster, kunder, medarbetare och ägare.

Är du vår nya Food & Beverage manager för Scandic Opalen?

Scandic Opalen är inne i ett spännande skede där en stor rumsrenovering snart är genomförd, och vi påbörjar nu en stor satsning på publika delar, konferens samt vår restaurang och bar. Vi söker nu dig som tillsammans med ditt team tycker om att driva förändring, implementera nya koncept och få en organisation att leverera service i världsklass. Du är bra på att samarbeta, inspirera och bygga varaktiga relationer med gäster, medarbetare och andra människor både internt och externt. Du tycker att det är viktigt att hålla dig uppdaterad och söker  kunskap om marknaden, våra gäster och våra konkurrenter. Du brinner för att leverera service i världsklass och säkerställer att det finns en balans mellan kortsiktiga  vinster och ett långsiktigt hållbart resultat. Som chef är du bra på att sätta och följa upp mål både för dig själv och din organisation, bland annat detta gör att de människor du har i din närhet växer och utvecklas. Som chef leder du genom att vara ett föredöme och är aktiv med att ge feedback

Vilken är din roll som Food & Beverage manager?

I rollen som Food & Beverage Manager ansvarar du för F&B avdelningen som innefattar kök, restaurang, bar, frukost och konferens. Du är den på hotellet som ansvarar för att säkerställa att vi har en restaurang och konferensprodukt som ligger i framkant, att vi alltid har en hög servicenivå gentemot våra gäster. Du är en nyckelperson i ledningsgruppen och rapporterar direkt till Hotelldirektören. Som F&B manager på Scandic Opalen förväntas du med support från Scandics centrala F&B avdelning utveckla och implementera Opalens nya produkt och tillsammans med hotelldelen leverera en hotellupplevelse i världsklass. Till din hjälp har du ett starkt team chefer och medarbetare.

Vilken är din bakgrund?

Vi vill att du har flera års erfarenhet av ledande befattning inom serviceyrket, meriterande om du varit inom en större verksamhet och/eller hotell. Du har utifrån nuvarande och/eller tidigare befattning både erfarenhet och vana av att arbeta och styra mot finansiella mål. Du ska också ha goda ekonomiska kunskaper, datorvana, vana att arbeta med bokföring och annat budgetarbete samt behärska engelska i tal och skrift. Om du dessutom har en utbildning på högskolenivå är det meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning.

Kontakt
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta hotelldirektör Linda Abrahamsson på tel 0709-735905
För mer information om hotellet gå in på www.scandichotels.se
Sista ansökningsdag är 13/8, varmt välkommen med din ansökan via länken nedan.
Läs mer om oss på scandichotelsgroup.com

 

Ansök här