Platsannonser Visa alla

Restaurangchef

Scandic Star Sollentuna

 

Scandic Star Sollentuna har ett strategiskt läge vid norra infarten till Stockholm, 50m i från Sollentuna station och endast 15 km ifrån Stockholm city. Hotellet har nyligen renoverat alla 270 hotellrum och kommer under 2017/ 18 att renovera samtliga publika ytor samt konferens & restaurationsverksamhet. Hotellet är ett av våra ledande konferenshotell inom Scandic i Sverige med 16 flexibla möteslokaler och hörsalen Colosseum som har plats för 450 personer. Hotellet kommer efter renoveringen att erbjuda bankett & eventfacilliteter för 600 personer samt en ny Bistro & lounge med 150 sittplatser. Utöver detta har hotellet ett nära samarbete med Star SPA som håller till i hotellets pool & relax avdelning.

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?

Vill du vara en del av Nordens marknadsledande hotellkedja med nästan 275 hotell och över14000 medarbetare?  Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation.

Är du vår nya Restaurangchef?

Då har du ett genuint intresse för gästen, driften och dina medarbetare! Du är kreativ och har en ”hands-on” attityd med förmågan att initiera, driva och verkställa idéer. Du har förmågan att se positivt på förändringar, är flexibel och har lätt att se lösningar där andra ser problem. Vi vill att du drivs av att nå resultat och tänker strategiskt samtidigt som du förstår vikten av detaljer.

För att lyckas som ledare hos oss behöver du se  Scandics värderingar som dina egna : BE YOU, BE BOLD, BE CARING, BE A PRO

Vad är din roll?

Som ledare hos oss har du förmågan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot samma mål - nöjda gäster!

Du har det övergripande ansvaret för hotellets restaurangverksamhet som sker dagtid vilket innebär frukost, lunch & konferensfika och du är även till stor del med i den dagliga driften. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass! 

I din roll kommer du att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som att prognostisera, planera och bemanna.

Du sitter även med i hotellets avdelningschefs grupp.

Vi söker dig som har

  • Relevant utbildning/3-års yrkeserfarenhet
  • Stort intresse för mat & detaljer
  • Ledarerfarenhet
  • Kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Meriterande   

Kunskap i Micros

Tjänsten

Är ett vikariat from 1 sept 2017 och omfattar minst 15 månader, helgarbete ingår.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Ann Falkman via mail på ann.falkman@scandichotels.com

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka via mail så snart som möjligt.

 
 
Ansök här