Platsannonser Visa alla

Restaurangchef

Sigtunastiftelsen

På Sigtunastiftelsen ryms hotell och konferens, kulturverksamhet och forskning under ett och samma tak, vi är en unik plats som bedrivit verksamhet sedan 1917. Med 62 hotellrum, 20 konferensrum, vår restaurang med drygt 140 sittplatser och en festvåning med plats för upp till 160 middagsgäster är inte en dag lik en annan. Hit kommer konferensgäster, privatgäster, bröllopsgäster, retreatgäster, affärsgäster, författare och forskare.

Vi söker nu dig som vill vara med att vidareutveckla vår F&B verksamhet. 
Du har det övergripande ansvaret för vår restaurangverksamhet i nära samarbete med vår kökschef. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare. Du förstår vikten av detaljer och gillar att arbeta i driften tillsammans med dina medarbetare. I din roll kommer du att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna. Du kommer även att ansvara för bokningsförfrågningar och offerter som gäller vår festvåningsverksamhet i nära samarbete med vår bokning- och försäljningsavdelning.

Du har relevant utbildning och dokumenterad ledarerfarenhet, goda mat- och dryckeskunskaper, goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Du är även van att arbeta i olika sociala medier och känner dig bekväm med olika former av IT-system och har goda kunskaper i Officepaketet. Tjänsten ingår i driftgruppen inom hotell- och konferensverksamheten och är en heltids- tillsvidareanställning. Vi kommer att hålla intervjuer löpande, sista ansökningsdag 15 juli. 

Tillträde enligt överenskommelse. Märk din ansökan med Restaurangchef och maila till ansokan@sigtunastiftelsen.se.

För mer information kontakta gärna vår Hotell- och konferenschef på telefon 08 592 589 00, eller besök vår hemsida www.sigtunastiftelsen.se 

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här