Platsannonser Visa alla

Kock till vår vegetariska lunchrestaurang!

Slottsträdgården Ulriksdal

 

Slottsträdgården Ulriksdal i Solna söker kock till vår vegetariska lunchrestaurang!

Vi kan vegetarisk matlagning!
Sedan 15 år har vi serverat en vegetarisk buffé där vår målsättning alltid har varit att utveckla den vegetariska matlagningen. I takt med att vi har utvecklats har också våra gäster blivit flera.
Under senare 1/2–året 2016 har byggt nytt kök och byggt ut vårt Trädgårdscafé för att möta den ökande kundtillströmningen. Nu behöver vi också stärka upp vårt fantastiska kockteam med en ny kock!
Därför söker vi dig som har jobbat som kock och som nu vill utveckla din vegetarisk matlagning på en rolig och stimulerande arbetsplats mitt i en blomstrande handelsträdgård.
Här tillagar vi allt från grunden av ekologiska/kravmärkta råvaror. Vår populära lunchbuffé serveras alla vardagar 11,30 – 14,00.

Tjänsten innefattar i huvudsak dag pass i Trädgårdscaféet, men kan även inkludera helger samt matlagning till vår konferens- och festvåning kvällstid (då serveras även fisk, kött och skaldjur).
Vi söker dig som har ett brinnande intresse kring matlagning och som helst har erfarenhet av vegetarisk matlagning, gärna minst tre års dokumenterad yrkesvana som kock.
Hos oss får du möjlighet att utvecklas och sätta din prägel på maten vi serverar.
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse.

För mer information om Slottsträdgården Ulriksdal: www.rappne.nu

Kontakta restaurangchef Peter Kothe, Tele 073 986 39 63
peter@rappne.nu

Ansök här