Platsannonser Visa alla

Kock, juniorkock och bagare/konditor

Slottsträdgården Ulriksdal

Slottsträdgården Ulriksdal i Solna söker kock, juniorkock och bagare/konditor till vår vegetariska lunchrestaurang!

Vår restaurang, café, konferens och festvåning ligger i Ulriksdals Slottspark, mitt i en blomstrande handelsträdgård. Det är inte konstigt att vi tycker att vi har den finaste arbetsplatsen! Sedan 15 år har vi serverat en vegetarisk buffé där vår målsättning alltid har varit att utveckla den vegetariska matlagningen och där vi idag även bakar allt själva. I takt med att vi har utvecklats har också våra gäster blivit flera vilket har gjort att vi har byggt nytt kök & bageri och byggt ut vårt Trädgårdscafé för att möta den ökande kundtillströmningen till vår populära lunchbuffé (serveras alla vardagar 11,30 – 14,00) och café. 

Nu behöver vi också stärka upp vårt fantastiska kockteam med en ny kock och med en ny bagare/konditor!  Därför söker vi dig som har jobbat som kock och som nu vill utveckla din vegetarisk matlagning samt en erfaren bagare/konditor till vårt bageriteam. Vi kan garantera en rolig och stimulerande arbetsplats där vi tillagar vi allt från grunden av ekologiska/kravmärkta råvaror. 

Tjänsterna innefattar i huvudsak dagpass i Trädgårdscaféet, men kan även inkludera helger samt matlagning till vår konferens- och festvåning kvällstid (då serveras även fisk, kött och skaldjur). 

Vi söker dig som har minst tre års dokumenterad yrkesvana som kock/bagare/konditor. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och även sätta din prägel på maten/bakverken vi serverar. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse.

För mer information om Slottsträdgården Ulriksdal: www.rappne.nu.

Kontaktperson
Peter Kothe
Tele: 073-986 39 63
peter@rappne.nu

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här