Platsannonser Visa alla

Två servis samt en kock

Smögens Hafvsbad

Vill du arbeta i en fantastisk miljö?
 
Smögens Hafvsbad är en av Sveriges vackraste hotell-, konferens och havsbadsanläggningar. Hotellet, med sina 76 rum och 5 konferensrum, ligger på klipporna med utsikt över Västerhavet. Det invigdes i juni 1900 och blev därmed Bohusläns sista kuranstalt. 
 
Vår á la carte restaurang, med plats för 150 gäster, är certifierad av Smaka på Västsverige och specialiserad på havets läckerheter och lokalproducerade råvaror. Idag förvaltar vi vårt historiska arv med ömhet och stolthet.
 
Vi ligger på Visitas lista över besöksnäringens mest attraktiva arbetsgivare och våra ägare, Aspelin Ramm Fastigheter, står för ett solvent ägande och en sund personalpolitik. 
 
Vi söker nu två servis samt en kock till vår restaurang: Passionerade och professionella människor med gästservice i ryggen. 
 
Du är positiv, stresstålig, samarbetar väl med dina kollegor och strävar efter att utveckla och upprätthålla kvaliteten på varje gästs upplevelse. Du har nära till glädje och skratt, är hängiven och brinner för service. 
 
Vår filosofi är att jobba med närproducerad mat, fisk fångad ur säkra bestånd, rena smaker, goda drycker och högsta service. Vi kan erbjuda dig en energifylld och händelserik arbetsplats. Våra ambitioner är höga och målsättningen är att varje gäst skall få en upplevelse i världsklass.
 
Heltid/ Deltid. Fast lön.
Tillträde enligt överenskommelse. 
Anställning sker fortlöpande.
Önskar du mer information om tjänsterna, mejla Anne Mathiesen, Restaurangchef: anne.mathiesen@smogenshafvsbad.se eller Martin Nilsson, Kökschef: martin.nilsson@vann.se 
 
Ansök här