Platsannonser Visa alla

Medarbetare till support, utbildning och projekt

SPECTRA SYSTEMS

 

SPECTRA SYSTEMS är ett skandinaviskt mjukvaru- och konsultbolag med en kompetent och dynamisk organisation. Vi är specialiserade på stora komplexa programvarulösningar för företag inom hotell-och besöksnäringen. SPECTRA SYSTEMS har 430 kunder i Sverige, Danmark och Norge – i Danmark det mest använda systemet och i Sverige det snabbast växande.

SPECTRA SYSTEMS söker

Medarbetare till support, utbildning och projekt

Vi söker en ny kollega till vårt team för support, utbildning och projekt. Teamet implementerar ett av de mest avancerade softwaresystemen i Europa till hotell, konferensanläggningar och resorts, såväl fristående som kedjeanslutna.  

SPECTRA SYSTEMS består av ett flertal system såsom t ex SPECTRA Hotell & Konferenssystem, Onlinebokning, Point-of-Salessystem och Yield & Channel managementsystem. Arbetet består av projektarbete och projektstyrning i samband med implementering, utbildning och driftsättning av de olika systemen hos kunder i Sverige. I arbetet ingår även support och vidareutbildning för befintliga kunder. Under utbildningstiden de första 3-6 månaderna kommer du att följa en av dina erfarna kollegor. På sikt är ambitionen att du ska fungera som ett bollplank för många av branschens ledande hotell och konferensanläggningar. Tjänsten innefattar resor då utbildning oftast genomförs hos kund.

Din profil

- Flerårig erfarenhet från arbete i reception, bokning eller konferensavdelning

- Kunskap om hotell- och konferenssystem – inte nödvändigtvis SPECTRA

- Stort intresse för IT och ekonomi

- Erfarenhet av ekonomirelaterade uppgifter

- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift

- Goda kunskaper i Microsoft office

- Körkort

Dina personliga egenskaper

Våra medarbetarbetares kompetenser och förmågan att dela med sig av dessa är avgörande för de resultat vi vill uppnå hos såväl våra kunder som internt, utöver detta är det viktigt att du har en god förmåga att självständigt och på ett strukturerat sätt kunna planera och genomföra dina arbetsuppgifter. Du är en person som drivs och motiveras av utmaningar och ständigt är beredd att lära dig nya saker. I såväl projekt- som supportarbetet är egenskaper som lyhörd, pedagogisk, lösningsorienterad och kommunikativ i kombination med resultatfokus viktiga förmågor.   

Vi erbjuder

- Ett intressant och utmanande jobb i ett internationellt företag med hög professionell nivå

- Informell och bekväm arbetsmiljö i våra lokaler i Farsta centrum

- Du blir expert på hotell-, konferens- och restaurangsystem

- En stor kontaktyta till hotellbranschen, där du kan få erfarenhet från många olika företag

- Ett framgångsrikt och finansiellt starkt företag

Om du vill veta mer

Kontakta Maria Johansson, tel 08-615 54 41 eller 0708-999 182, eller maria.johansson@spectra-systems.com eller besök vår hemsida www.spectra-systems.com

Ansökan

Välkommen med din ansökan och CV till maria.johansson@spectra-systems.com. Sista dag för ansökan är 6 april, intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

 
Ansök här