Platsannonser Visa alla

Restaurang- och barpersonal

The Steam Hotel

Vi söker passionerade och professionella människor till våra restauranger. Med utsikt över Mälaren och hela Västerås - Moderna krogar med stadspuls i ett industriromantiskt vardagsrum. Casual dining med energi och kraft av eld, kol och ånga. Globalt influerad av nutiden i urban inramning, dela en riktigt busig, vacker och livad matupplevelse för alla sinnen. Mat med naturlighet och personlig entusiasm, allt serverat med glädje tillsammans med lustfylld dryck. I en omgivning som inspirerar till förförelse och fria tankar. 

Att besöka The Steam Hotel ska vara en upplevelse i världsklass på alla plan. Våra ambitioner är höga och målsättningen är att bli topp. För att nå dit tror vi att du som medarbetare besitter en härlig blandning av personlighet och kompetens. Vi ser att du brinner för att upprätthålla och ständigt utveckla kvaliteten på upplevelsen, presentationen och dina medarbetare. 

Till våra restauranger söker vi nu: Hovmästare, serveringspersonal och barpersonal.
Din passion, professionalism och busiga personlighet är egenskaper som kommer bli vårt signum i decennier framöver. För oss är det viktigt att du känner samma passion för att få ett 100 år gammalt ångkraftverk att återigen sjuda av energi, som vi gör. Vi erbjuder dig en händelserik och energifylld arbetsplats, med ESS Group Sveriges mest dynamiska och spännande hotellgrupp i ryggen. Med närhet till glädje och skratt, enormt förväntansfulla gäster får du chansen att vara med att skapa något helt nytt, en gästupplevelse i absolut världsklass, men även att förvalta en viktig del av Sveriges och Västerås historia.

Vi öppnar i augusti 2017, så vi är snart där. Vill du följa med på resan?

Hör av dig med CV, referenser och personligt brev till: Andreas Sjöborg, Restaurant Manager på andreas@steamhotel.se

Sista ansökningsdag är  10 juni 2017.

OBS! visa tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdagen har gått ut.

Följ oss gärna på @steamhotel och https://www.facebook.com/steamhotel/ för mer info. Ta även en titt på #essgroup.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här