Platsannonser Visa alla

Vi söker en medarbetare till vår reception.

Steningevik

 

Steningevik är en prisbelönt mötesanläggning med ett av Sveriges bästa läge, naturskönt inbäddad vid Mälarens strand, endast åtta minuter från Arlanda och 25 minuter från Stockholm. Steningevik är en av Sveriges ledande mötesanläggningar i sin storlek och vi står för ett omtalat värdskap med hög professionalism och en genomgående hög kvalitet på möteslokaler, hotellrum, måltider och omgivning. Vi har 61 rum och 16 konferenslokaler.

Den vi söker skall ha erfarenhet av receptions-och konferensarbete som innefattar in- och utcheck, bokning, detaljplanering, konferensservice, teknikhantering, samt det viktigaste: Gästservice! 

De egenskaper vi söker hos dig är att du är utåtriktad, positiv, flexibel, kreativ och noggrann samt tycker om att jobba i lag.

Erfarenhet av Bokningssystemet Spectra är meriterande.

Du som söker vill vara med att utveckla Steningevik och arbeta i en organisation som ser till gästens bästa. Våra ambitioner är höga och vi förväntar oss detsamma från din sida. Det viktigaste för oss är att vi tillsammans skapar en helhetsupplevelse för våra gäster.

Eftersom vi är belägna på "landet" är körkort och bil ett måste.

Tjänsten är heltid.

Ansökningshandlingarna skickas snarast till: Charlie.edlund@steningevik.se

 

Ansök här