Platsannonser Visa alla

Platschef

STF Saltoluokta fjällstation

I väglöst land, intill världsarvet Laponia och de vidsträckta nationalparkerna Stora Sjöfallet och Sarek, ligger STF Saltoluokta Fjällstation. Ända sedan 1912 har människor färdats hit för att njuta av livet i fjällmiljö och låta sig inspireras av naturen. Hit kommer man med båt på sommaren eller skotertransport på vintern över sjön Langas. Saltoluokta är den självklara platsen för att starta och avsluta längre turer längs Kungleden eller i Sarek eller för kortare fjällturer i närområdet. 

Vi söker dig som vill bidra till att få människor att upptäcka Sverige!
Tjänsten som platschef på STF Saltoluokta innebär drift- och resultatansvar för anläggningen utifrån ett självständigt arbete med verksamhetsplan och budget, konceptkompass och utvecklingsplan som styr mot uppsatta mål. Administrationen som tillkommer handlar bl a om löpande resultatuppföljning, budgetarbete, prognos, uppföljning av gästnöjdhet, personaladministration som exempelvis schemaläggning samt lönerapportering. Du rapporterar till Operativ chef för egna anläggningar.

Att vara platschef i STFs fjällverksamhet är till stora delar ett livsstilsyrke. Gediget intresse för friluftsliv och hög fjällkompetens är en förutsättning. En familjesituation som går att förena med att verksamheten bedrivs långt från civilisationen är nödvändig. Detta är särskilt framträdande under säsongerna som kan vara mycket intensiva.

Platschefen på STF Saltoluokta ska också kunna representera  STF i olika lokala och regionala nätverk, turistdestinationsmöten mm.

Vi ser att du har följande erfarenhet och kompetens:
Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet från ledande befattning i besöksnäringen,  gärna  i en verksamhet med säsongsvariationer.

Du är van att arbeta självständigt mot tydliga ekonomiska mål och har dokumenterad erfarenhet av att planera, leda och utveckla-/ bygga rutiner i motsvarande verksamhet.

God teoretisk bakgrund, relevant för branschen och  goda ekonomiska kunskaper.

Ett tydligt och väl utvecklat ledarskap, vi söker en daglig ledstjärna som brinner för att vidareutveckla dina medarbetare och tillsammans leverera bästa tänkbara service till våra gäster.

Både strategisk förmåga då Saltoluokta står inför ett utvecklingsarbete, vad gäller t ex paketering, restaurangkoncept och hållbarhet samt  en operativ förmåga vad gäller den dagliga driften.

Erfarenhet från  operativ restaurang- och /eller hotelldrift.

Tidigare erfarenhet av liknande befattning är meriterande. 

Personliga egenskaper som vi uppskattar hos dig:

Organisatorisk, noggrann och med ett utpräglat kvalitets- och servicetänk.

Behärskar att arbeta självständigt mot tydliga ekonomiska mål.

Trygg person med stabil och väl fungerande social förmåga.

Drivande person som gillar utveckling såväl produktmässigt som fastighetsmässigt.

Utpräglat värdskapskänsla med gästen i fokus.

Intresse för natur- och kultur och fruluftsliv.

Våra värdeord som vi vill att du delar:
Omtänksamma - Vi tar hand om våra medlemmar och våra medarbetare. Vi får våra gäster att känna sig välkomna. Vi gillar att ta hand om människor och värna om natur- och kulturmiljöer.

Engagerade - Vi tror på det vi gör. Det syns i vår kommunikation och hos våra representanter. Och smittar av sig på människor runt omkring!

Nyfikna - Vi vill veta mer om vår omgivning och vi letar alltid efter nya upptäckter. Om historia och kuriosa, om utflyktsmål eller nya sätt att turista

Professionella - Vi har rätt kunskaper för våra uppdrag.  Vi vet hur man påverkar, hur man tar hand om medlemmar och gäster och hur man tar sig fram säkert på  sitt äventyr i Sverige.

Äkta - Med en genuin kärlek för vad vi gör och erbjuder.

Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning. Vi har kollektivavtal mellan Visita och Unionen. 

Tillträde hösten 2017. Sista ansökningsdag 30/7, men rekrytering kan ske löpande.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta

Camilla Dahlman, Operativ chef egna anläggningar, camilla.dahlman@stfturist.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här