Platsannonser Visa alla

Utvecklingsinriktad VD

Stockholm City Conference Centre AB

 

 

UTVECKLINGSINRIKTAD VD TILL STOCKHOLM CITY CONFERENCE CENTRE

Stockholm City Conference Centre AB är en av norra Europas största konferens- och kongressanläggningar med totalt 50 konferensrum fördelade på två hus ? Norra Latin och Folkets Hus. Vi har lokaler som rymmer mellan 5 till 1 400 personer, och en sammanlagd kapacitet på totalt 4 000 besökare. 

Våra möteslokaler, tillsammans med väl genomtänkt mat och dryck samt en god serviceupplevelse, ger dig en komplett mötesanläggning mitt i city. Vår vision är att vara det självklara valet där människor möts för att forma framtiden. Årligen genomförs närmare 1 500 möten och event i våra lokaler. 

Stockholm City Conference Centre (CCC) ingår i upplevelsekoncernen Stureplansgruppen. 

Då vår nuvarande VD inom kort övergår till en ny roll inom koncernen, söker vi dig som vill leda CCC i nästa spännande utvecklingssteg. Till din hjälp har du ett kompetent management team och totalt ca 50 medarbetare. 

I rollen som VD söker vi en nytänkande ledare med förmåga att vidareutveckla verksamheten på ett modernt och hållbart sätt. CCC erbjuder företag och organisationer en unik central mötesplats av hög kvalitet, med effektivitet, god säkerhet och personlig service. Vårt ledord är att meningsfulla möten kräver betydelsefulla rum. 

Med mod och starkt driv ska du leda och utveckla verksamheten och effektivisera affärsprocesserna. Du är en tydlig ledare med förmåga att skapa förtroende i organisation och styrelse, såväl som externt. 

För att lyckas i rollen har du en stark drivkraft att nå framgång tillsammans med andra. Du drivs vidare av att skapa affärer och av att nå resultat! Som person är du lyssnande och kreativ, men samtidigt driftig och handlingskraftig. Du är analytisk och har god koll på ekonomin.  

Du har förståelse för och kompetens kring digitalisering och kommunicerar flytande på både svenska och engelska. 

Du har mångårig ledarerfarenhet med tydligt resultatansvar, liksom erfarenhet av att arbeta med och rapportera direkt till en styrelse. Det är starkt meriterande om du har arbetserfarenhet från hotell- & mötesbranschen eller jämförbar servicebransch. Du har en relevant högskoleutbildning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. 

Vad erbjuder vi dig?

  • Möjlighet att fortsätta utvecklas som ledare inom Sveriges största nöjeskoncern med starka varumärken - Stureplansgruppen (som te x Berns, Supper, Griffins, Grand Escalier, Nosh&Chow m.fl.)
  • Möjlighet att leda och coacha ett kompetent och affärsdrivet team.
  • En mycket trevlig arbetsplats med både värme och humor.

Ansökan 

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Urvalet Executive AB. Mer information om rekryteringsprocessen hittar du på Urvalets hemsida www.urvalet.se. Vi vill ha din ansökan med CV och ett personligt brev senast den 24 september 2017. Tack på förhand! 

Vill du veta mer om tjänsten och Stockholm City Conference Centre, vänligen kontakta ansvariga chefsrekryterare på Urvalet: Linda Wiltbourn, linda.wiltbourn@urvalet.se eller Katrin Romare, katrin.romare@urvalet.se. Tel:08-718 00 58

 

Ansök här