Platsannonser Visa alla

Resesäljare

Stöten i Sälen AB

 

Sälens Bästa Skidåkning…
Är du sugen på att jobba i en härlig fjällmiljö med utsikt över den svenska fjällkedjan och en fantastisk bra skidåkning? Stöten växer så det knakar och vi arbetar för fullt med att förbereda oss för vår nya flygplats. Vi storsatsar med nya liftar, mer boende, bättre snösystem, nya nedfarter mm. För att möta denna satsning behöver vi utöka vårt säljteam med en ny resesäljare.

Dina arbetsuppgifter

Utifrån kundens önskemål skräddarsyr du våra gästers vintersemester i Stöten bestående av logi, skipass, skidskola och övriga tillägg. Du jobbar med försäljning via telefon och mail gentemot privatgäster och återförsäljare. Du är också bokningschefens högra hand och kommer att hjälpa till med registervård, kontakt med turoperatörer och stugägare mm.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för god service och har ett fantastiskt gästbemötande. Du är tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot tydliga mål. Som person är du positiv, ansvarsfull och prestigelös. Du har några års erfarenhet av försäljning eller reception i besöksnäringen, har god datorvana och är en trygg användare av MS Office produkterna. Erfarenhet av bokningssystemet R360 är meriterande.

Bifoga personligt brev med bild och CV till din ansökan

Henrik Nathanson
Försäljningschef

Henrik.nathanson@stoten.se
070-6098365
 

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här