Platsannonser Visa alla

Restaurangpersonal

Stureplansgruppen

Vi söker restaurangpersonal

Under hösten är det mycket på gång hos oss och vi söker nya medarbetare till såväl nyöppningar som befintliga verksamheter. Vi har fantastiska lokaler runt om i Stockholms innerstad och letar alltid efter duktiga medarbetare som kan förverkliga vår vision. Laga mat med Hellberg på Griffin’s, servera vedeldat på michelinbelönade Ekstedt, arbeta i anrika miljöer hos Gamla Riksarkivet eller något helt annat. Hos oss finns många möjligheter!

Vi söker restaurangpersonal, med ett stort intresse för mat, dryck och värdskap. Du arbetar effektivt, hjälper till där det behövs och är en härlig och uppskattad kollega. Självklart utför du ditt arbete med ett leende och är lyhörd för gästens önskemål. 

Arbetstiderna för tjänsterna varierar och är anpassade till verksamhetens öppettider. Vi tillämpar kollektivavtal och arbetar aktivt för en trivsam och välmående arbetsplats.

Vi söker:

Kockar (lunch, kall- och varmkök)

Souschefer

Köksbiträden

Bartenders 

Barmästare 

Serveringspersonal

Hovmästare

Runners

Vi önskar att våra medarbetare talar svenska och engelska obehindrat, för att kunna kommunicera med såväl gäst som kollega. 

Ansökan

Vi tillsätter våra tjänster löpande och vill gärna höra från dig så snart som möjligt. Läs gärna mer om de specifika tjänsterna på vår hemsida http://stureplansgruppen.se/jobb/ eller mejla din ansökan till rekrytering@stureplansgruppen.se. Märk mejlet med aktuell tjänst. Hoppas vi hörs!

 
Ansök här