Platsannonser Visa alla

Food Quality Manager

Texas Longhorn

 

Texas Longhorn satsar på fortsatt utveckling i en växande restaurangmarknad. För att kunna fortsätta leverera kvalitet inom alla områden, investerar vi nu i nya kollegor som vill vara delaktiga i vår spännande resa mot tydligt satta mål. Under de kommande åren ska vi expandera med fler restauranger och stärka vår konkurrenskraft ytterligare genom ständig utveckling av erbjudandet, både gentemot våra franchisetagare och gentemot våra gäster.

Just nu söker vi en till Food Quality Manager
Rollen kvalitetssäkrar, stöttar och utbildar restaurangerna till att hålla Texas Longhorns konceptuella standarder och krav med fokus på köket. Ditt arbete kommer till stor del att ske ute på restaurangerna och du kommer att ha hela Sverige som ditt arbetsfält.

Till din dagliga hjälp har du centralt framtagna verktyg och standarder samt ett team av kollegor som idag bland annat består av en Franchise Manager och ytterligare en Food Quality Manager.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter som ingår:

·         Support vid köks- och konceptuella frågor

·         Kvalitetssäkring av restaurangerna

·         Stöd i kök belagda med centrala åtgärdsplaner

·         Implementering av nya maträtter och menyer

·         Säkerställa effektiva nyckeltal för köken

·         Utbildning av personal vid uppstart av nya restauranger

·         Delaktighet i utvecklingen av Texas Longhorns matkoncept

Vi ser att du som söker tjänsten har en kockutbildning eller motsvarande i grunden med lång erfarenhet av restaurangdrift med fokus på köket. Vi lägger stor vikt i erfarenheten och kunskapen inom köksekonomi.  Vi ser grill- och köttkunskap som meriterande och har du erfarenhet av franchising, är detta också ett stort plus. Då vi har många engelsktalande i våra kök, är goda kunskaper i engelska ett krav.

Andra viktiga egenskaper är pedagogisk och analytisk förmåga, affärsmässighet samt noggrannhet i arbetet. Eftersom du kommer att ha många kontaktpunkter i ditt arbete krävs även en kombination av flexibilitet, smidighet och tydlighet.

Du kommer att ha en viktig roll i vår fortsatta utveckling, och för rätt person finns det goda möjligheter att utveckla rollen ytterligare.

Tjänsten är på heltid tillsvidare. Då vår Food Quality Manager till stor del kommer att ha en resande tjänst, är körkort ett krav.

Vår Food Quality Manager arbetsleds av Franchise Manager och rapporterar till Texas Longhorn Franchise Group Director. Skicka CV och personligt brev till: rekrytering@texaslonghorn.se
Specifika frågor kring tjänsten besvaras av Jessica Lindahl (jessica.lindahl@texaslonghorn.se) alt. av William Engman (william.engman@texaslonghorn.se).

 Texas Longhorn är en av Sveriges största restaurangkedjor med över 30 restauranger. Allt startade 1994 när företagets grundare Philip Huntzinger öppnade den första restaurangen på S:t Paulsgatan i Stockholm. Idag är restaurangbolaget, Texas Franchise Group, uppdelat i 2 olika koncept: Texas Longhorn Steakhouse och Texas Longhorn Burgers & Deli. Texas Longhorn marknadsför även framgångsrikt produkter i detaljhandeln.

 

Ansök här