Platsannonser Visa alla

Hovmästare

Thoresta Herrgård

Thoresta Herrgård är ett litet privatägt konferenshotell naturskönt beläget i Bro utanför Stockholm. Här blir du bemött av intresserade och engagerade människor som med sitt värdskap gör sitt yttersta för att våra gäster skall trivas. Uppmärksam service, engagerat bemötande och fantastisk mat är utmärkande kännetecken för Thoresta Herrgård.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och dryck i kombination och tycker om att ge service utöver det vanliga. Du har flera års erfarenhet av servicearbete innefattande sommelierutbildning eller likvärdig praktisk erfarenhet.  

Du är ansvarsfull och agerar självständigt. Då vi både har svenska, nordiska och internationella gäster måste du behärska god svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten innebär främst sedvanliga arbetsuppgifter i en restaurang, men även visst konferens-och receptionsarbete förekommer.

Thoresta är ett litet konferenshotell där arbetsuppgifterna är mångsidiga och det är viktigt att vara flexibel och hjälpa varandra där det behövs. Arbetet innefattar ett nära samarbete med de övriga avdelningarna kök, reception och konferens, bokning och städ.      

Då vår restaurangchef under våren och delar av hösten 2018 kommer att vara föräldraledig söker vi en person som kan axla ett ökat ansvar för restaurangen och vara tillförordnad restaurangansvarig under denna period. Arbetstiden är förlagd till både dagar, kvällar och helger. Då vi är belägna på ”landet” så är bil och körkort ett måste. Du kommer att ingå i ett professionellt, personligt och glatt gäng som brinner för att ge marknadens bästa service.

Vi söker även efter en frukostvärdinna. Läs mer på www.thoresta.se

Är du intresserad? Kontakta vår restaurangchef Bengt Norrbo på bengt@thoresta.se  

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

 
Ansök här